Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI SPURSA

Mourinho iznerviran: Radije ću novce dati u humanitarne svrhe nego Savezu za kaznu

Jose Mourinho
Press Association/PIXSELL
27.09.2020.
u 18:13

"Moja momčad je odigrala odličnu utakmicu. Prvo poluvrijeme je bilo odlično, trebali smo voditi 3:0 ili 4:0, ali vratar gostiju je bio odličan. Pogodili smo vratnicu i oni su preživjeli", rekao je Jose Mourinho

Tottenham nije imao sreće. U utakmici trečeg kola engleske Premier lige Spursi su vodili doslovno do posljednjeg trenutka utakmice kad je Callum Wilson s bijele točke svladao Huga Llorisa. 

Momčad Josea Mourinha povela je pogotkom Lucasa Moure u 25. minuti te su imali još pregršt šansi za pogotke, no vratar Svraka Martin Dubravka nije dozvolio da utakmica ode jednosmjernom ulicom. Dovoljno o dominaciji Tottenhama govori činjenica da su imali 23 udarca na gol, od toga 12 u okvir gola, dok je Newcastle zabio iz jednog jedinog udarca u okvir.

Sve te propuštene prilike su došle na naplatu u sedmoj minuti sudačke nadoknade u drugom dijelu kad je stoper Tottenhama Eric Dier igrao rukom, a sudac Peter Bankes je nakon pregledavanja snimke pokazao na bijelu točku.

"Moja momčad je odigrala odličnu utakmicu. Prvo poluvrijeme je bilo odlično, trebali smo voditi 3:0 ili 4:0, ali vratar gostiju je bio odličan. Pogodili smo vratnicu i oni su preživjeli", rekao je Jose Mourinho.

Na pitanje o komentaru kaznenog udarca Portugalac je ovog puta bio nešto pametniji i suzdržao se direktnih komentara na suđenje.

"Ne želim pričati o tome. Radije ću svoj novac dati u humanitarne svrhe ako to želim. Ne želim ga dati nogometnom savezu (FA) i zato neću komentirati."

U sljedećem kolu Newcastle dočekuje Burnley, dok Tottenham gostuje kod Manchester Uniteda.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:20 28.09.2020.

Hm mislim da Totenham ide kod Chelsea ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije