Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE GA PREŽALIO

Mou: Zlatan ima veliki ego, ali s pravom! On želi biti najbolji

Jose Mourinho i Zlatan Ibrahimović
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
02.04.2014.
u 13:27

Za mene su teškog karaktera oni igrači koji ne žele pobijediti, ne žele raditi i ne žele biti najbolji. Zlatan želi trenirati i želi biti najbolji. Istina je da ima veliki ego i veliko samopoštovanje, ali to je zbog toga jer zna da je jedan od najboljih na svijetu.

Susret PSG i Chelseaja u srijedu na Parku prinčeva možda je i najzanimljiviji susret četvrtfinala Lige prvaka. Ovo neće biti samo susret dviju megabogatih momčadi nego i dvoboj Josea Mourinha i Zlatana Ibrahimovića koji su zajedno bili u Interu.

- Povezali smo se jako dobro. Tijekom te jedne godine imali smo fantastičan odnos. Jedini put kada smo se sukobili bilo je oko Zlatanove želje da ode u Barcelonu, a ja sam naravno želio da ostane u Interu - izjavio je Mourinho u intervjuu za službenu stranicu Chelseaja.

- Ljudi kažu da je on teškog karaktera. Za mene su teškog karaktera oni igrači koji ne žele pobijediti, ne žele raditi i ne žele biti najbolji. On želi trenirati i želi biti najbolji. Istina je da ima veliki ego i veliko samopoštovanje, ali to je zbog toga jer zna da je jedan od najboljih na svijetu. Zbog toga sam uživao trenirati ga. Prijatelji smo i jako poštujemo jedan drugoga - kaže Portugalac koji ove sezone ne prestaje sa kukanjem kako Chelseaju fali vrsni napadač.

Upravo je Šveđanin njegova neprežaljena želja.

- Znam da je sretan u Parizu, ali šteta je što će završiti karijeru a da nije igrao u najboljoj ligi svijeta - komentirao je Portugalac Ibrahimovićevu izjavu da ne namjerava u budućnosti zaigrati za neku momčad iz Premiershipa.

Jose Mourinho je 2004. godine debitirao u europskim utakmicama na klupi Chelseaja upravo protiv Parižana. Tada, prije devet i pol godina, Chelsea je bila momčad jako slična sadašnjem PSG-u.

- Tada je Roman Abramovič kupio klub i počeo u njega investirati veliki novac, što je donijelo uspjehe. Ista stvar sada se događa u PSG-u koji su odlučili dobro potrošiti veliki novac. Njihova momčad je kompletna, imaju sjajne igrače i dominiraju u prvenstvu, baš kao što smo i mi dominirali - zaključio je trener momčadi iz zapadnog Londona koji još uvijek nije otkrio sastav za večerašnju utakmicu.

Komentara 1

DU
Deleted user
18:04 02.04.2014.

Zlatan sigurno najbolji nogometas dansnjice…………..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije