Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORATE VIDJETI

VIDEO Hrvatska zastava s prvim bijelim poljem 'ukrala show' navijača Liverpoola

Liverpool
Foto: FC Liverpool
1/5
22.07.2019.
u 09:11

Komentari ispod videozapisa su pozitivni, ali rijetki su prepoznali hrvatsku zastavu koja je često predmet brojnih rasprava

Nogometaši Liverpoola nalaze se na pripremama u Sjedinjenim Američkim Državama, a tamo su na utakmici protiv Borussije Dortmund izgubili s rezultatom 3:2. 

Za Liverpool, koji je igrao bez najboljih igrača (Mohameda Salaha, Sadia Mane, Roberta Firmina i Alissona), posljednjih pola sata nastupio je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, a njegov klub na službenom profilu na Facebooku pohvalio se sjajnom atmosferom na stadionu Sveučilišta Notre Dame. 

>>> Pogledajte sjajnu atmosferu Liverpoolovih navijača, pojavila se i hrvatska zastava s prvim bijelim poljem

Navijači su pjevali kultnu himnu Redsa ''You'll Never Walk Alone'', a među stvarno sjajnim mnoštvom simpatizera engleskog kluba istaknula se hrvatska zastava s prvim bijelim poljem

Komentari ispod videozapisa pozitivni su, ali rijetki su prepoznali hrvatsku zastavu koja je često predmet brojnih rasprava.

>>> Pogledajte slavlje Dejana Lovrena

 

Ključne riječi

Komentara 168

Avatar southman
southman
09:43 22.07.2019.

VL ušao u kolo sa Jusipovićem u traženju "ustaških guja" od Zagreba do Amerike !?

PE
peronja
10:13 22.07.2019.

onima kojima smeta ova zastava smeta bilo kakva hrvatska zastava.

Avatar Hrvoje@Olujić
Hrvoje@Olujić
09:53 22.07.2019.

proklete četničke novosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije