Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Probali i to

Video: Evo što se dogodi kada Amerikancima date 'srpsku hranu', ćevape i burek

Ćevapi
Foto: tomislav miletić/pixsell
21.07.2019.
u 17:28

Košarkaše Golden Statea zgrozili su se kada su čuli da netko istovremeno jede ćevape i pije jogurt

Srpski košarkaš Alen Smailagić pokušao je zadiviti svoje suigrače Erica Paschalla i Jordana Poolea ćevapima, burekom i jogurtom. Na njegovu žalost, nije ih uspio oduševiti hranom koju ovdašnji ljudi uglavnom ne odbijaju osim ako nisu bolesni, ali možda to i ne treba toliko čuditi budući da su Amerikanci u kulinarskom smislu nacija koja se ne odvaja od svojih lanaca s brzom hranom.

Istina, košarkaši Golden State Warriorsa bureku su dali čvrstu sedmicu, ali su zato ćevapi pali na ispitu. Paschall i Poole osobito su se začudili tome da netko uz ćevape pije jogurt, a i pitanje je kako bi regirali da im je Smailagić povrh svega još predložio da prstima grabe luk i potamane glavicu ili dvije.

Korisnike Twittera zasmetalo je što su burek i ćevapi predstavljeni u videu kao srpska hrana, pa je u komentarima izbilo nadmudrivanje koja nacija na njih polaže pravo.

Komentara 128

VL
vlaser
17:41 21.07.2019.

cevapi i burek srpska hrana?. netko ovdje laze ko srbin

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
17:40 21.07.2019.

Ciji su cevapi, ali cija je Uprava?

DU
Deleted user
20:33 21.07.2019.

Ameri imaju pravo. Ćevapi idu samo uz ledenu Žuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije