Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić oduševio nastupom u Ligi prvaka, a za 'nagradu' dobio katastrofalnu vijest pred El Clasico?

LaLiga - Sevilla v Real Madrid
Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
1/6
25.10.2023.
u 11:37

Marca dodaje da Ancelotti protiv Barce kreće s pet veznjaka, ali među njima neće biti Luka Modrić koji bi trebao krenuti s klupe za pričuve.

Luka Modrić vratio se u početnu postavu Real Madrida te je prvi put ove sezone odigrao cijelu utakmicu, što se na kraju pokazala kao poprilično loša vijest za iskusnog hrvatskog veznjaka pred El Clasico u subotu, pišu španjolski mediji, posebice Marca i AS. 

Modrić je odličnom partijom protiv Brage bacio rukavicu u lice svim kritičarima te je 38-godišnji Hrvat na stadionu Municipal bio zaista fantastičan. Iako je odigrao dobru utakmicu, Španjolci su uvjereni kako Luka neće biti u prvih 11 Carla Ancelottija za El Clasico protiv najvećeg rivala Barcelone, koji je na rasporedu u subotu (16.15).

GALERIJA Modrić odigrao briljantnih 90 minuta u slavlju Reala, Rakitić asistirao za Sevillu

LaLiga - Sevilla v Real Madrid
1/9

Smatraju da je Talijan izmiješao sastav kako bi njegova momčad bila svježa za teško gostovanje kod Barcelone. 

"To objašnjava Ancelottijevu umjerenu rotaciju u Bragi: dvije promjene u obrani, još dvije u veznom redu i nijedna u napadu, jer je Joselua napala gripa pa je nije bio niti na klupi. Momčad pod utjecajem Modrića, koji je više Petar Pan za sebe nego za trenera, indikativno pokazuje da on neće biti u prvih 11", javlja madridski list AS.

VEZANI ČLANCI:

Marca nadodaje da Ancelotti protiv Barce kreće s pet veznjaka, ali među njima neće biti Luka Modrić koji bi tako trebao krenuti s klupe za pričuve. 

 

Komentara 2

DU
Deleted user
13:44 25.10.2023.

Ajde odigraj jednu sezonu batem za najbolji hrvatski klub

PO
podravina
13:13 25.10.2023.

Luka, VRATI SE U DINAMO!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije