Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN NASTUP

Poznata je budućnost Luke Modrića poslije spektakularne utakmice za Real u Ligi prvaka

Champions League - Group C - S.C. Braga v Real Madrid
Foto: MIGUEL VIDAL/REUTERS
1/6
25.10.2023.
u 08:43

Hrvatski virtuoz odradio je svih 90 minuta za Real protiv Brage u trećem kolu Lige prvaka i zaradio je pozitivne kritike

Real Madrid slavio je na gostovanju kod Brage 2:1, a sjajnu utakmicu odigrao je naš Luka Modrić koji je svih 90 minuta proveo na travnjaku i oduševio brojkama. Modrić je u Portugalu odigrao fantastično prvo poluvrijeme, imao je 50 dodira s loptom, bez greške je dodao svih 47 dodavanja, uz četiri točne dugačke lopte. 

GALERIJA Direktor Reala rekao da Modrić nema ponude iz Saudijske Arabije

Champions League - Group C - S.C. Braga v Real Madrid
1/7

Imao je sve uspješne driblinge, četiri ključna dodavanja i isto toliko oduzetih lopti, što je zaista briljantna statistika za 38-godišnjeg nogometaša. Tijekom cijele utakmice imao je 97 posto točnih dodavanja i tako pokazao da je i dalje majstor u veznom redu, iako su ga mnogi otpisali. 

– Modrić odlazi u siječnju? Ne. Poznajem ga odlično, proveo sam puno vremena s njim. U Realu ostaje unatoč ovoj novoj situaciji u kojoj se našao – otkrio je španjolskim medijima Predrag Mijatović. 

VEZANI ČLANCI:

– Iznenađen sam njime. Ima nevjerojatnu sposobnost podići nivo igre i nadmašiti samog sebe. Kad želi pokazati da u njemu ima još puno nogometa, sve nas iznenadi. Utakmica protiv Brage pokazala je da je on još uvijek najbolji kreativni veznjak na svijetu – zaključila je crnogorska legenda. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije