Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Modrić normalno trenirao, Mandžukić zadaje glavobolje Allegriju

Real Madrid trening Liga prvaka
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.03.2018.
u 19:24

Uefa je objavila da će sve ovotjedne utakmice Lige prvaka i Europske lige početi s minutom šutnje u spomen na kapetana Fiorentine 31-godišnjeg Davida Astorija

Ovog tjedna na rasporedu su uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka. I dok su Liverpool i Manchester City nakon uvjerljivih gostujućih pobjeda kod Porta i Basela već jednom nogom u četvrtfinalu, zanimljivo će biti u preostala dva dvoboja. 

U utorak će u Parizu PSG ugostiti Real bez najveće zvijezde Neymara i pokušati uloviti zaostatak od 3:1 iz prve utakmice. S kraljevskom momčadi u 'Grad svjetlosti' doputovali su, pa trening odradili i Luka Modrić te Toni Kross, iako skoro tri tjedna nisu igrali zbog ozljeda, a prvi trening su odradili tek u nedjelju.

Tottenham će u srijedu na Wembleyu pokušati obraniti 2:2 iz prve utakmice iz Torina protiv Juventusa. Za staru damu je dobra vijest da se oporavio Gonzalo Higuain, no glavobolje treneru Massimilianu Allegriju zadaje Mario Mandžukić.

Real Madrid trening Liga prvaka
1/21

Hrvatski napadač je zbog lakše ozljede lijeve noge propustio trening u petak, no odigrao je 72 minute u pobjedi protiv Lazija 1:0. No, opet su u ponedjeljak javili problemi s nogom, pa je Mandžukić trenirao odvojeno. Hoće li putovati s momčadi u London, znat će se nakon treninga u utorak.

Spomenimo i kako je Uefa u ponedjeljak objavila da će sve ovotjedne utakmice Lige prvaka i Europske lige početi s minutom šutnje u spomen na kapetana Fiorentine 31-godišnjeg Davida Astorija, koji je u nedjelju pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Udinama.

Komentara 3

PR
prajdali100
19:39 05.03.2018.

Luka Modrić ! Čudo od igrača, zar ne Cvitane !?

JO
josojole
07:25 06.03.2018.

Marvin ne fudbaleri nego Nogometaši

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije