Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo iz nehaja

Novi šok! Pokrenuli su istragu, sumnja se da je nogometaš Astori ubijen!

Davide Astori
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/7
05.03.2018.
u 13:42

– Otvorili smo istragu protiv nepoznatog počinitelja zbog sumnji u ubojstvo iz nehaja Davidea Astorija, rekao je javni tužitelj

Smrt kapetana Fiorentine Davidea Astorija šokirala je nogometni svijet. Suigrač Milana Badelja pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Udinama, gdje je Fiorentina trebala igrati prvenstvenu utakmicu.

Iako su se jučer pojavile informacije da je umro zbog srčanog zastoja, a jutros da je riječ o izljevu krvi u mozak, u ovom trenutku pojavile su se nove informacije – sumnja se na ubojstvo!

– Otvorili smo istragu protiv nepoznatog počinitelja zbog sumnji u ubojstvo iz nehaja Davidea Astorija – rekao je javni tužitelj iz Udina Antonio De Nicolo, a prenosi Rai Sport.

Davide Astori
1/5

Talijanski mediji pišu da je Astori pronađen u hotelskoj sobi, da je bio u krevetu i nalazio se ispod pokrivača. 

De Nicolo je izjavio i da mu je čudno da mladi sportaš premine na takav način, a istaknuo je da dosad nije pokazivao naznake da ima zdravstvenih problema.

Uskoro će biti napravljena autopsija nakon koje će se više znati te će im to pomoći u daljnjoj istrazi.

Komentara 22

ZE
zecipas
14:21 05.03.2018.

nova nepismenost hr novinara na svim portalima, sramota gdje živimo. u slučajevima ovakve smrti postoji zakonska obaveza otvaranja istrage čisto da se utvrde sve okolnosti, a ne radi sumnje da ga je netko ubio.

PI
picindim
14:23 05.03.2018.

teško novinarsko neznanje (neprofesionalnost) radi jeftinog senzacionalizma!

DU
Deleted user
14:35 05.03.2018.

Nijedan talijanski medij ovo ne javlja. Attenti alla disinformazione!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije