Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGAO PRAŠINU

Modrić izazvao reakcije u Srbiji: 'Hrvatski kapetan pokrenuo je rat i kaos na društvenim mrežama'

Erevan: Kvalifikacijska utakmica za UEFA Euro 2024., Armenija - Hrvatska
Hrach Khachatryan/PIXSELL
16.01.2024.
u 09:47

Naš kapetan Luka Modrić također je Messija stavio kao najboljeg, ispred španjolskog veznjaka Rodrija te suigrača iz reprezentacije Marcela Brozovića koji trenutačno nastupa za saudijski Al Nassr.

Argentinski čarobnjak Lionel Messi dobio je Fifinu nagradu za najboljeg nogometaša svijeta u 2023. godini, što je, naravno, izazvalo brojne reakcije. Njegov glavni konkurent bio je Cityev napadač Erling Halaand koji je imao jednaki broj bodova kao Messi, ali je više kapetana na prvo mjesto stavilo zvijezdu Inter Miamija. U ovom izboru glasovao je i hrvatski kapetan Luka Modrić

GALERIJA Luka Modrić mogao bi na ljeto napustiti Real Madrid

Erevan: Kvalifikacijska utakmica za UEFA Euro 2024., Armenija - Hrvatska
1/6

Naš kapetan Luka Modrić također je Messija stavio kao najboljeg, ispred španjolskog veznjaka Rodrija te suigrača iz reprezentacije Marcela Brozovića koji trenutačno nastupa za saudijski Al Nassr. U Modrićevu izboru nije bilo nijednog igrača Real Madrida u vodećoj trojci, što je dovelo do velike rasprave navijača kraljevskog kluba. 

 

 

"Otkriveno kako je glasao Luka Modrić: Izbor kapetana Hrvatske izazvao ‘rat’ na društvenim mrežama! Velika rasprava u tijeku", napisao je srpski portal Kurir o Modrićevoj odluci u biranju najboljeg svjetskog nogometaša u prošloj godini. 

VEZANI ČLANCI:

"Modrić je vlastite navijače bacio na tlo", "Odlazi iz mojeg kluba, čovječe", "Jedan od rijetkih poraza za Modrića, što to radiš?", 'Neka ide iz našeg kluba", samo su neke od reakcija ljutitih navijača. 

Izbornik Zlatko Dalić i ove godine nije glasovao jer je nezadovoljan tretmanom naših nogometaša od Fife, što je više puta jasno naglasio. 

Komentara 12

PO
Poletarac101
12:01 16.01.2024.

Bravoo Daliću...Podcijenjuju Hrvatsku repku već 30 godina...Najbolji je bio izbor treneraxWalida iz Maroka😂 (samo jedan od primjera)

AL
alkemičar
12:33 16.01.2024.

Pametno je Dalic napravio kad u potpunosti ignorira to glasovanje ionako je sve to marketinska namjestaljka i zna se unaprijed tko treba dobiti nagradu. Luka je glasovao onako kako je htio to mu nitko ne moze zabraniti niti on mora staviti na tu listu svoje suigrace. Zasto i bi? Pa taj klub mu je zadnjih godinu dana jasno dao do znanja da im je on suvisan i ponizavaju ga na svakom koraku gdje stignu nakon svega sto je dao i napravio za taj klub, ovakvo glasovanje je mala osveta za takav odnos prema njemu. Sad je red na njima da se dure i budu uvrijedeni i ponizeni za promjenu. Vise im ne duguje postovanja ni odanosti ni koliko je crno ispod nokta. Bravo Luka, vise ne moras ispunjavat njihove zelje i ocekivanja, ionako su se vec odavno odlucili za svoju stranu u vezi tvoje uloge i mjesta u ekipi.

ST
StariSokol
11:39 16.01.2024.

Svjetski AS uz Svjetskoga ASa. Šta se tu ima raspravljati. Realno Brozović nije do gležnja Messiju jedino možda više bez veze trči.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije