Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THE BEST

Fifa proglasila najboljeg nogometaša svijeta za 2023. godinu. Evo kako je glasovao Luka Modrić

Cardiff: Zagrijavanje igrača uoči susreta Walesa i Hrvatske
Nick Potts/PIXSELL
15.01.2024.
u 22:17

Kapetan vatrenih svoj glas dao je i suigraču iz hrvatske reprezentacije, a pogledajte kako izgleda njegov popis

Argentinac Lionel Messi proglašen je najboljim igračem 2023.  u izboru Fife na dodjeli nagrade The Best. Isto priznanje dobio je i za 2022. godine, a tu nagradu je 2018. godine osvojio naš kapetan Luka Modrić. Ove godine završio je prvi ispred napadača PSG-a i Francuske Kyliana Mbappea te Erlinga Haalanda, Norvežanina koji trese mreže za Manchester City.

Luka Modrić je svoj glas za najboljeg igrača svijeta dao Lionelu Messiju, najboljim golmanom klupskog suigrača Thibauta Courtoisa, a najboljim trenerom Pepa Guardiolu iz Manchester Citya.

VEZANI ČLANCI:

Modrić je među najbolje igrače svijeta uvrstio sunarodnjaka i suigrača iz hrvatske reprezentacije Marcela Brozovića, kojega je stavio na treće mjesto iza Lionela Messija i Cityevog veznjaka Rodrija. 

Modrić nažalost nije upao u najbolju momčad svijeta koja izgleda ovako:Courtois - Ruben Dias, Stones, Walker - Bernardo, De Bruyne, Bellingham - Halaand, Messi, Mbappe, Vinicius. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije