Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATI ISTRAŽIVANJA

Messi je najtraženiji nogometaš na svijetu. Znate li tko je uzeo tu titulu u Hrvatskoj?

FILE PHOTO: Club Friendly - Inter Miami v New York City Football Club
Foto: MARCO BELLO/REUTERS
1/3
23.12.2023.
u 22:32

Ime Messijevog dugogodišnjeg rivala Cristiana Ronalda pojavilo se samo uz njegovu domovinu, Portugal. Neymar je bio na vrhu ljestvice u Brazilu, Kylian Mbappe u Francuskoj, Vinicius Junior u Španjolskoj, a Robert Lewandowski u Poljskoj

Prema podacima Fbref Statsa, web stranice nogometne statistike, povijesti i rezultata, argentinski nogometni majstor Lionel Messi bio je najtraženiji nogometaš na svijetu tijekom 2023. godine na internetu, dok je u Hrvatskoj to bio Luka Modrić.

Istraživanje Fbref Statsa je pokazalo kako je Messi bio najgledaniji igrač na internetu ove godine. Argentinski majstor je oduvijek bio jedan od najpopularnijih sportaša na svijetu, a njegova popularnost je naglo porasla nakon što je predvodio "Gauče" do svjetskog naslova u Katru.

GALERIJA Dinamo unutar 10 minuta srušio Ballkani (3:0) i osigurao europsko proljeće

FILE PHOTO: Club Friendly - Inter Miami v New York City Football Club
1/21

Messi je ukupno dominirao ljestvicom online pretraživanja, ali i u nizu zemalja uključujući Kinu, Indiju, Južnu Afriku, Njemačku, Ganu, Italiju, Belgiju, Švedsku, Nizozemsku, Egipat, Kanadu, Tursku i, naravno, Argentinu.

Ime njegovog dugogodišnjeg rivala Cristiana Ronalda pojavilo se samo uz njegovu domovinu, Portugal. Neymar je bio na vrhu ljestvice u Brazilu, Kylian Mbappe u Francuskoj, Vinicius Junior u Španjolskoj, a Robert Lewandowski u Poljskoj.

VEZANI ČLANCI:

U Hrvatsko je najtraženiji nogometaš na webu bio kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić. Zanimljivo, na "Otoku" se najviše surfalo ime Moisesa Caiceda koji je prošlog ljeta za 120 milijuna eura preselio iz Brighton & Hove Albiona u redove Chelsea.

VIDEO Otkriveno koliko Saudijci nude Luki Modriću: Prošlog ljeta poslali su ponudu od 200 milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije