Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOSTAJE SAMO NEYMAR

Megazvijezde Barcelone ponovo na okupu! Suarez se pridružio Messiju u Miamiju

Brasileiro Championship - Botafogo v Gremio
Foto: RICARDO MORAES/REUTERS
1/3
22.12.2023.
u 20:21

"Oduševljeni smo što se igrač Luisove kvalitete i strasti za igrom pridružio našem klubu. Pridružuje se ekipi koja nadahnjuje sljedeću generaciju i veselimo se što ćemo ga vidjeti na terenu s bivšim suigračima i mladim igračima iz naše Akademije," rekao je Interov suvlasnik David Beckham

Legendarni urugvajski napadač Luis Suarez (36) potpisao je ugovor za Inter iz Miamija, objavio je u petak klub iz Major League Soccera. Urugvajac će se tako ponovo udružiti s bivšim suigračima iz Barcelone Lionelom Messijem, Sergiom Busquetsom i Jordijem Albom s kojima je dijelio svlačionicu na Camp Nou šest godina osvojivši pritom četiri Lige prvaka.

"Sretan sam i uzbuđen što ću prihvatiti novi izazov s Interom. Jedva čekam početak sezone, spreman sam naporno raditi kako bih ostvario san o osvajanju titule s ovim velikim klubom," kazao je Suarez za klupsku stranicu nakon što je potpisao ugovor do kraja 2024.

GALERIJA 'Benzemanija' zahvatila Saudijsku Arabiju: Za predstavljanje prodan nevjerojatan broj ulaznica

Brasileiro Championship - Botafogo v Gremio
1/13

Urugvajski reprezentativac dolazi u Miami iz brazilskog Gremia, gdje je zabio 26 golova i upisao 17 asistencija u svim natjecanjima, vodeći momčad do dva trofeja ove godine. Suarez i Messi bili su dio slavnog napadačkog trija Barce - zajedno s brazilskim napadačem Neymarom - koji je dominirao Španjolskom i Europom u sezoni 2014-15 kada su osvojili La Ligu, Copa del Rey i Ligu prvaka.

Tijekom karijere je igrao i za Nacional, Groningen, Ajax, Liverpool, te Atletico Madrid. Ukupno je zabio više od 500 seniorskih golova za klub i državu u karijeri koja traje gotovo dva desetljeća. Za reprezentaciju je upisao 138 nastupa i postigao rekordnih 68 golova.

VEZANI ČLANCI:

"Oduševljeni smo što se igrač Luisove kvalitete i strasti za igrom pridružio našem klubu. Pridružuje se ekipi koja nadahnjuje sljedeću generaciju i veselimo se što ćemo ga vidjeti na terenu s bivšim suigračima i mladim igračima iz naše Akademije," rekao je Interov suvlasnik David Beckham.

"Luis je izvanredan napadač s iskustvom na najvišim razinama sporta," dodao je sportski direktor Chris Henderson. Miami je osvojio Liga kup 2023. nakon Messijeva dolaska, ali se nije kvalificirao u doigravanje MLS kupa.

VIDEO Otkriveno koliko Saudijci nude Luki Modriću: Prošlog ljeta poslali su ponudu od 200 milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije