Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POLJSKOJ I AUSTRIJI

Ćuže zabio u remiju Dnipra, Juranović i Vizinger zaigrali u svojim ligama

UEFA Under 21 Championship - Group D - Croatia v England
BORUT ZIVULOVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
18.04.2021.
u 21:06

Pet kola prije kraja vodeća Legia ima 53 boda, šest više od drugog Pogona iz Szczecina, a 10 više od trećeg Rakowa iz Czestochowe

Hrvatski napadač Mario Ćuže, koji će za šest dana napuniti 22 godine, bio je strijelac za Dnipro-1, kojega vodi Igor Jovićević, u 1:1 (1-1) remiju na gostovanju kod Kolosa u Kovalivki u susretu 22. kola ukrajinskog nogometnog prvenstva. Ćuže je pogodio za konačnih 1-1 u 43. minuti, a to mu je četvrti pogodak za novu momčad u koju je stigao početkom ove godine na posudbu iz zagrebačkog Dinama.

Dnipro-1 je osmi na ljestvici sa 27 bodova, koliko ima i sedma Oleksandrija, dok je Kolos šesti sa 34 boda.

Nakon subotnje pobjede u velikom derbiju vodeći kijevski Dinamo ima 55 bodova, čak 10 više od drugog Šahtara te munedostaje još jedna pobjeda do osiguranja 16. naslova prvaka Ukrajine, prvog nakon 2016. godine.

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Juranović odigrao je svih 90 minuta za Legiju iz Varšave u 0-0 domaćem remiju protiv Cracovije iz Krakowa u susretu 25. kola poljskog prvenstva.

Pet kola prije kraja vodeća Legia ima 53 boda, šest više od drugog Pogona iz Szczecina, a 10 više od trećeg Rakowa iz Czestochowe.

Cracovia, za koju je Ivan Fiolić igrao do 68. minute, drži 14. mjesto sa 24 boda.

Mladi hrvatski nogometni reprezentativac Dario Vizinger igrao je od 75. minute za Wolfsberger u 2-0 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Tirola u susretu 25. kola austrijskog prvenstva.

Oba gola postigao je Joveljić (6, 62). Tom pobjedom Wolfsberger je preskočio Tirol na ljestvici, sada je peti sa 19 bodova, jednim više od šestog Tirola.

Na vrhu je Salzburg sa 35 bodova, 10 manje uz utakmicu manje ima drugi Rapid.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije