Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U TAEKWONDOU

Mlada Sara Spasojević osvojila svjetsku broncu

05.08.2022.
u 14:40

Dobre vijesti za hrvatski borilački sport.

Izvrsne vijesti stižu iz bugarske Sofije sa svjetskog juniorskog prvenstva u taekwoundo. Naša Sara Spasojević postala treća juniorka svijeta i osvojila brončanu medalju, prva je to medalja za Hrvatsku na ovogodišnjem natjecanju.

Osvojila je odličje u konkurenciji do 52 kg. Njen put do medalje nije bio nimalo lagan, u drugom kolu je svladala kanadsku predstavnicu Brewster 2:1, u trećem kolu pala je El Endari iz Libanona. Sara inače nastupa za zagrebačke Pantere, a trenira je Erna Vujasinović.

Četvrtfinalna pobjeda protiv Kazahstanke Kaznabek osigurala je Sari medalju, do finala nije stigla jer je ipak uspješnija bila Yeowon Seo iz Južne Koreje.

>> Pogledajte koliko je Sandra Perković zaradila za samo dva dana, svota je poprilična

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije