Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVESTRANI ZLATAN

VIDEO Ibrahimović ostavio bez teksta: Pogledajte što sve izvodi dok trenira!

Instagram
26.11.2021.
u 10:59

Na taj način održava formu, gipkost i motoričke sposobnosti. Već je objašnjavao koliko mu taekwondoe pomaže u nogometu.

Zlatan Ibrahimović ima crni pojas u taekwondou, na što su ljudi možda zaboravili jer ga više od dva desetljeća gledaju kako izvodi majstorije na nogometnim travnjacima. Zato je odlučio podsjetiti i na možda zaboravljeno...

- Moraš biti bezobličan, poput vode - napisao je na društvenim mrežama Zlatan, uz video treninga na kojem izvodi niz impresivnih pokreta i udaraca na vreći.

Uostalom, na taj način održava formu, gipkost i motoričke sposobnosti. Već je objašnjavao koliko mu taekwondoe pomaže u nogometu.

 

 

 

Možda je i to tajna njegove dugovječnosti. Jer, u 41. je godini, a još uvijek igra na vrhunskoj razini za Milan. I ne razmišlja uskoro prekidati karijeru.

- Igrat ću dok mogu, ne želim kasnije žaliti i govoriti si da sam možda ipak još mogao. Kad više neću moći, prestat ću - objasnio je Ibra.

Komentara 1

Avatar markoii123
markoii123
11:14 26.11.2021.

Bravo Ibra,naše gore list.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije