Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzimao stimulanse

Mitrović, Mrkvica iz Big Brothera, pao na dopinškom testu!

'25.03.2010., Zagreb - U shopping centru Westgate odrzana je druga vecer Nivea Cro-A-Portera. Revija Sisley. Ivan Mitrovic. Photo: Luka Klun/PIXSELL'
'Luka Klun/PIXSELL'
14.08.2010.
u 13:45

To je drugi slučaj koji je Hrvatska antidopinška agencija, koju Vlada želi ugasiti, otkrila u posljednjih tjedan dana

Nakon Vanje Perišić, još će jedan hrvatski atletičar biti na malo duljem odmoru zbog uzimanja dopinga. Naime, u Hrvatski atletski savez stigla je obavijest od Hrvatske antidopinške agencije (HADA) da je na prvenstvu Hrvatske za seniore i seniorke održanom u Rijeci 10. i 11. srpnja ustanovljen pozitivan nalaz kod uzorka Ivana Mitrovića (25), pobjednika natjecanja u troskoku.

U uzorku je pronađeno stimulativno sredstvo amphetamin i njegov metabolit p-hydroxyamphetamin. – Izvršni odbor Hrvatskog atletskog saveza privremeno je suspendirao Mitrovića sa svih natjecanja do okončanja ovog slučaja – rekao je Siniša Ergotić, direktor Hrvatskog atletskog saveza.

Ivan Mitrović poznat je široj javnosti kao sudionik Big Brothera koji je emitiran s Tajlanda. "Mrkvica" je dugo bio jedan od najboljih hrvatskih troskokaša, no kada se bacio u manekenske vode, malo je zapostavio atletiku. Nakon povratka s Tajlanda pokušao se ponovno ozbiljno baviti atletikom, ali je za povratak izabrao očito pogrešan način. (dm)

Ključne riječi

Komentara 1

OV
ovett
12:11 16.08.2010.

skakati 14,66m i za to uzimati doping moraš biti idiot teške kategorije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije