Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISS SPORTA

Elena se pridružila Dvini Meler, Dumu oduševio talent show

Miss Sporta
VL
12.07.2015.
u 08:00

Iza kulisa izbora Miss sporta Hrvatske

Elena Dizdar (17) iz Zagreba nova je Miss sporta Hrvatske. Dolazi iz te-kvon-doa, članica je kluba Casper. Zanimljivo je da je ona prva tekvondašica koja je postala Miss sporta. No, nije i prva pobjednica iz borilačkih sportova. Dvina Meler je kao karatašica pobijedila 1998. godine, a najbliža tekvondašica pobjedničkoj lenti bila je Lana Banely, 2003. godine.

Jedna od bivših pobjednica pojavila se na izboru u Hotelu Sport u Ivanić-Gradu.

– Kao da sam jučer pobijedila, a prošlo je nevjerojatnih 18 godina – rekla je atletičarka Kristina Topić, pobjednica iz 1997. godine.

– Izgledate danas tako da se bez problema možete odmah natjecati – rekla joj je Andrea Ivančević, hrvatska rekorderka na 100 i 100 metara prepone.

Gledatelji su uživali u dvosatnom programu u kojem je bilo step by stepa, akrobatskog rock'n'rolla, show dancea, street workouta, standardnih i latinoameričkih plesova. Bilo je i pjesme: Super Nova band i Sebastijan Popović, Mladen Burnać i glazbena skupina The Answer.

– Oduševljen sam talent showom koji su finalistice same osmislile. Nisam znao koja je točka bolja i ljepša – rekao je Ivan Dumenčić, reprezentativac Hrvatske u rukometu na pijesku kojem je baš na izboru bio rođendan.

– Bolji poklon od gledanja ovih ljepotica nisam mogao dobiti – istaknuo je Duma.

>> Miss sporta Elena Dizdar oduševila je žiri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije