Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvak odgovorio Overeemu

Miočić: Ne sjećam se da sam tapkao, sjećam se samo kako sam ga tukao dok nije ostao bez svijesti

Stipe Miočić
Foto: Facebook
1/9
12.09.2016.
u 09:12

Zadnja četiri mjeseca bila su luda za mene. Publika je bila luda, ali zato i živim ovdje, mi smo jednostavno takvi, rekao je Miočić

Američki borac hrvatskog podrijetla Stipe Miočić (34) u svom je Clevelandu nokautom pobijedio izazivača Alistaira Overeema (36) i obranio je naslov svjetskog UFC prvaka u teškoj kategoriji.

Raspoloženog Stipu Miočića zatražili su da usporedi situaciju kada se borio i osvojio pojas na gostujućem terenu u Brazilu s ovom borbom u kojoj je pojas branio pred punom dvoranom svojih navijača. Odgovor, naravno, nije mogao proći bez malo šale.

– Ma, radije bih se uvijek borio u Brazilu. Puno je lakše za mene samo doći tamo i odraditi. Ova su četiri mjeseca bila luda za mene. Publika je bila luda, ali zato i živim ovdje, mi smo jednostavno takvi. Bio sam nervozan, kao što je i potrebno biti nervozan prije svake borbe. Na kraju je to postala jedna od najljepših uspomena u mome životu – prenosi Stipin odgovor Fightsite.

Pozvan je da opiše situaciju dok se nalazio unutar Overeemova zahvata, ali i ono što se dogodilo nakon toga, tj. kako je došlo do preokreta te na kraju i pobjede u ovoj borbi:

– Nisam bio uplašen, iako je bila teška situacija. Bio je u poziciji gdje mi može napraviti podosta štete, no ja sam trenirao za takve situacije i znam izaći iz njih. Dao mi je priliku da se vratim na noge, a kad sam uspio ja doći na njega, tu je igra bila gotova. Vidio sam da počinje usporavati i znao sam da će doći prilika kad ću ga uspjeti uhvatiti i srušiti.”

A o možebitnom tapkanju nije htio previše govoriti. Spomenuo je čega se sjeća:

– Bio sam već udaljen kad sam čuo hukanje publike pa sam pitao što se dogodilo. Onda su mi rekla da je izjavio kako sam tapkao. Ja se tapkanja ne sjećam, sjećam se samo kako sam ga tukao dok nije ostao bez svijesti.

Idućeg protivnika nije htio prozivati, rekao je da će se boriti protiv onog koga mu UFC namijeni, no sada se želi odmoriti, barem mjesec ili dva te nakon toga biti spreman krenuti u novu obranu titule svjetskog teškaškog prvaka.

Komentara 4

KU
kupatilo
11:20 12.09.2016.

SRETNO STIPE NAŠA NADO I ĹJUBAVIZIVJELI HRVATI!

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
13:41 12.09.2016.

Tuče Stipe .

TR
tracy
14:06 12.09.2016.

super Stipe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije