Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP boksača

Milun izgubio tehničkim nokautom

Marko Milun
Foto: Matija Habljak/Pixsell
18.09.2019.
u 10:36

S ovim je Milun, na svoju žalost, ispao iz svake priče o odlasku na olimpijski kvalifikacijski turnir

Jedini preostali hrvatski boksač u konkurenciji Svjetskog amaterskoga prvenstva u Jekaterinburgu izgubio je već u drugome kolu natjecanja u superteškoj kategoriji.

Nakon što je prve dvije minute boksao jako dobro, Marko Milun izgubio je prekidom borbe već u trećoj minuti prve runde u kojoj ga je Amerikanac Richard Torrez pogodio lijevim krošeom i oborio na pod.

Ubrzo nakon toga uslijedilo je i drugo odbrojavanje nakon kojeg je sudac u ringu, preuranjeno, prekinuo borbu jer Milun je bio spreman nastaviti borbu pa se čak i prilično naljutio na takvu odluku.

S ovim je Milun, na svoju žalost, ispao iz svake priče o odlasku na olimpijski kvalifikacijski turnir ako to isto planira brončani iz Rija Filip Hrgović.

Komentara 1

ZO
zoranos
11:53 18.09.2019.

Nakon svega Leonardo treba dobiti otkaz i prestati biti izbornik reprezentacije! Svi boksači koje je vodio su izgubili u prvom krugu, a Milun kao njegov projekt i borac kojega osobno trenira je nokautiran u drugom kolu SP AMATERSKOG boksa!!!??? Dakle amateri imaju veće rukavice od profi boraca i prekidi su stvarno rijetkost - ali uspio je to baš na borcu Leonarda netko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije