Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA POLITIČARA

Milanović i Plenković podržali Vatrene nakon poraza: 'Uz vas smo u borbi za treće mjesto'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Semi Final - Argentina v Croatia
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/3
13.12.2022.
u 22:59

Milanović je na službenom putu u Čileu i utakmicu je gledao s hrvatskom zajednicom u Punta Arenasu, a u Katru je bio na utakmici s Belgijom

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković uputili su putem društvenih mreža podršku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji nakon polufinalnog poraza od Argentine (0-3).

FIFA World Cup Qatar 2022 - Semi Final - Argentina v Croatia
1/56

"Čestitam hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji! Vatreni su ušli u polufinale i igrat će za treće mjesto - to je velika stvar", napisao je Milanović na svom facebook računu.

Milanović je na službenom putu u Čileu i utakmicu je gledao s hrvatskom zajednicom u Punta Arenasu, a u Katru je bio na utakmici s Belgijom. 

"Glavu gore Vatreni. I plasman u polufinale SP-a je veličanstven uspjeh. Uz vas smo u borbi za treće mjesto", napisao je Plenković na svom twitter računu.

Plenković je Vatrene u Katru bodrio u dvoboju s Japanom.

>> VIDEO Atmosfera na Trgu bana Jelačića u Zagrebu

 

 

Komentara 1

T2
Tomo_20
07:44 14.12.2022.

Nema te nikakve podrske da saljete uhljebi bavi te se vasim poslom kojeg nezna te!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije