Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči dinama

Milanič Čačiću: Neka Dinamo i u Mariboru za nas zabije dva gola

'milanic_nnn_spo_200812'
''
27.08.2012.
u 13:55

Mamić nas je svojom izjavom razbudio. Uvjeravam vas da nas Dinamo neće pregaziti, kazao je trener Maribora.

Trener Maribora Darko Milanič u dobrom raspoloženju očekuje uzvrat s Dinamom. Pitali smo ga kako komentira Čačićevu izjavu da je Dinamo u Zagrebu zabio sva tri gola, a Maribor ni jedan te bi li se ta arogancija mogla osvetiti Čačiću?

− Nemam ništa protiv da Dinamovi igrači i ovdje zabiju dva autogola, a mi ni jedan gol pa da prođemo dalje. To bi bilo sasvim u redu − kazao je Milanič.

Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić najavio je da će plavi pregaziti Maribor kao plitak potok − što kažete na to?

− To je očekivana izjava, uobičajena retorika kojom Dinamov potpredsjednik (Milanič ne zna da je Zdravko u međuvremenu unaprijeđen, nap.a.) želi razbuditi svoje igrače. Međutim, time je i nas razbudio. Uvjeravam vas da nas Dinamo neće pregaziti − kazao je Milanič.

Jeste li gledali prošle godine Dinamovu muku u Malmöu, također na pragu Lige prvaka?

− Da gledao sam, dobro se sjećam te utakmice. Jesam li nešto naučio? Ne, oni su morali naučiti, a ne mi − kazao je Milanič.

Nakon njega pred novinarima su se pojavili sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič i Brazilac Tavares. Zahovič je svečano objavio kako je 29-godišnji kapetan upravo potpisao novi petogodišnji ugovor s Mariborom i praktično se vezao za klub do kraja karijere. To je izazvalo pljesak slovenskih novinara.

Komentara 6

SE
serđo
14:09 27.08.2012.

bit će to šetnja za moćni i rafinirani gnk, nikad lakši i s manje stresa ulazak u ligu prvaka.

DU
Deleted user
18:21 27.08.2012.

Nadam se i vjerujem da ce Dinamo proci. Mislim da nece biti lako i komotno ali samo neka prodju.

KE
kentie
19:27 27.08.2012.

ko će koga gaziti ostaje da se vidi i čuje, samo je sigurno da će travnjak stadiona biti pošteno ugažen i izgažen...hahahaha....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije