Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEZNJAK FIORENTINE

Badelj uoči Rusije: Valjda će konačno pasti i koji pogodak

Domagoj Vida i Milan Badelj
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
13.11.2015.
u 14:09

- Bio je veliki pritisak na nama prije zadnje dvije utakmice, nismo ovisili sami o sebi. Sada smo svjesni koliko smo sretni što imamo prijateljsku utakmicu, a ne dodatne kvalifikacije - rekao je Badelj.

Veznjak Fiorentine Milan Badelj najavio je prijateljsku utakmici s Rusima koja se u utorak igra u Rostovu na Donu.

- Bio je veliki pritisak na nama prije zadnje dvije utakmice, nismo ovisili sami o sebi. Sada smo svjesni koliko smo sretni što imamo prijateljsku utakmicu, a ne dodatne kvalifikacije - rekao je Badelj, prenosi stranica HNS-a.

Hrvatska će protiv Rusije igrati bez Luke Modrića, Ivana Rakitića i Matea Kovačića.

- Svi ćemo kontrolirati vezni red, a izostanak trojice ovakvih nogometaša bio bi gubitak za svaku reprezentaciju. No, mi koji smo tu pokušat ćemo ih dostojno zamijeniti - smatra Badelj.

Hrvatska i Rusija do sada su dva puta igrale, a oba su susreta završila bez pogodaka.

- Znamo ruske igrače koji igraju u najboljim ruskim klubovima. Dobra su reprezentacija, izravno su se plasirali na EP, i bit će to dobar test - i za nas i za njih. Nadam se da će konačno pasti i koji pogodak, i to barem jedan više u rusku mrežu - rekao je Badelj pa se osvrnuo na suigrače u reprezentaciji.

- Možemo samo poželjeti da ovakva situacija bude i na kraju sezone. Pratim sve hrvatske nogometaše, ne samo one u Italiji, i to je sjajno za promociju Hrvatske.

Šime Vrsaljko osvrnuo se na izjavu izbornika Ante Čačić koji je rekao da će u Francusku voditi igrače koji nastupaju u svojim klubovima.

- Pokušat ću što više igrati u klubu, s obzirom da to izbornik traži od nas. Svi će pokušati isto jer nam je osnovni cilj i san biti na popisu putnika za Europsko prvenstvo. Čim istrčimo na teren, moramo dati maksimum za Hrvatsku, a u Rusiji imamo priliku nametnuti se. Bit ćemo motivirani, na 100 posto - rekao je Vrsaljko i dodao:

- Lijepo je čuti da me navijači žele od prve minute, no izbornik je taj koji će odlučiti. Na meni je trenirati, truditi se, a velika mi je čast uopće biti u reprezentaciji i učiti od starijih igrača, koji su već dugo godina ovdje i imaju mnogo iskustva.

>> Pašalić i Halilović ne gube nadu: Nadamo se da će nas Čačić voditi na EP u Francusku

Komentara 3

MA
..Marsijanac
19:39 13.11.2015.

Badelj postaje sve bolji igrac; na zalost on ne zna protivniku oduzeti loptu bez prekrsaja. Zuti i crveni kartoni stalno vise u zraku.

Avatar d-ano
d-ano
22:52 13.11.2015.

ovo mozete gledat uzivo ,,,Rosija 2..prijenos ,,(ROStov an Don ..Olip 2),jos da pobjedimo,,,,,,,,,,,,,,,,veselja do neba,,

RI
rikavac
17:13 13.11.2015.

S tobom u prvi 11 daj boze da ne primimo koji vise pogodak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije