Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumac u ringu

Mickey Rourke sa 62 godine pobijedio protivnika sa psihičkim teškoćama

Mickey Rourke
Baxter/Press Association/PIXSELL
02.12.2014.
u 00:30

Rourke je na koncu pobijedio prekidom, nakon udaraca u tijelo, koji baš i nisu bili tako razorni kakvima ih je prikazao Seymour.

Holywoodski glumac Mickey Rourke usudio se ući u ring i sa 62 godine na plećima. No, pokazalo se da to i nije neki problem jer su mu u njegovu devetom profesionalnom nastupu namjestili slabašna protivnika Elliota Seymoura (29), borca koji je do tog trenutka imao samo jednu pobjedu u 10 nastupa.

Rourke je na koncu pobijedio prekidom, nakon udaraca u tijelo, koji baš i nisu bili tako razorni kakvima ih je prikazao Seymour.

Tijekom borbe održane u Moskvi, domaća je publika podržavala Rourkea, no sve njih razočarao je članak u Daily Mailu u kojem se kaže da je glumac pobijedio čovjeka koji ima psihičkih problema i koji povremeno spava na ulici.

>> 'UFC mi ne dozvoljava da zarađujem na imidžu koji sam izgradio krvlju, srcem i znojem!'

Komentara 1

DT
dtomic2
02:58 02.12.2014.

Namjesteno je bilo, protivnik je bijo placen da izgubi meč.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije