Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbjegao zatvor

Messi nema novca za porez, ali ima za ljetovanje na Ibizi

Lionel i Jorge Messi na sudu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
13.07.2016.
u 19:30

Barcelonina zvijezda uživa na ljetovanju sa svojom djevojkom Antonellom Roccuzzo i pokušava zaboraviti teške dane koje je proživio zadnjih tjedana

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi trenutačno se odmara na Ibizi. 

Barcelonina zvijezda uživa na ljetovanju sa svojom djevojkom Antonellom Roccuzzo i pokušava zaboraviti teške dane koje je proživio zadnjih tjedana.

Argentinac je prvo odlučio završiti reprezentativnu karijeru zbog poraza od Čilea u finalu Copa Americe, a onda ga je katalonski sud osudio na 21 mjesec zatvorske kazne zbog utaje poreza.

S obzirom na to da su Lionel Messi i njegov otac Jorge dobili zatvorsku kaznu manju od dvije godine, a prije nisu kažnjavani, izbjeći će odlazak u zatvor. No zato moraju platiti tri i pol milijuna eura novčane kazne!

Lionel sada sve želi što prije zaboraviti ljetovanjem na Ibizi te se pripremiti za novu sezonu.

>>Španjolci u šoku, Messi spreman napustiti Barcu: 'Bojim se da ga ne izgubimo'

Komentara 7

MA
mause
19:41 13.07.2016.

naslov vam je za 10

HA
hajduk1966
20:24 13.07.2016.

Mene bi bilo sram napisati takvo sto,Messi i Ibiza Pa najeftinije ljetovanje je tamo o cemu pisete uopce

RI
rikavac
20:08 13.07.2016.

puna ih Hrvatska onih sto navodno nemaju a i ne zele platit porez. Svugdje u svijetu toga ima da oni koji imaju nece i ne zele platit porez a opet pravosudje trenira strogucu na malim koji duguju par hiljada a oni sto duguju milione poreza oni su biznismeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije