Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ SE VUKU REPOVI

Menadžer kineskog boksača: Hrgović je nakon meča završio u bolnici, Zhang je trebao pobijediti

Filip Hrgović  vratio se u Zagreb nakon najveće pobjede u karijeri
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/7
20.09.2022.
u 14:53

Zhangov menadžer Tommy Lane je uvjeren kako je Zhilei bio bolji i trebao je pobijediti Filipa.

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović je prije mjesec dana na priredbi u Džedi jednoglasnom odlukom sudaca svladao Kineza Zhileija Zhanga.

Prilikom proglašenja pobjednika iz publike su se čuo poneki zvižduk, pa se stekao dojam kako je možda naš teškaš ne zasluženo stigao do trijumfa, piše Croring.

No gledajući statistiku ona je debelo na Hrgovićevoj strani. Naime, Filip je imao 705 udaraca, a njegov protivnik gotovo upola manje – 395.

No Zhang je bio nešto efikasniji (39 posto) u odnosu na Hrgovića (30). Filip je ljepše boksao i protivnika pogađao u serijama, dok je Kinez djelovao opasnije.

Zhangov menadžer Tommy Lane je uvjeren kako je Zhilei bio bolji i trebao je pobijediti Filipa.

U nedavnom intervjuu izjavio je kako bi se Zhang morao boriti protiv Anthonyja Joshue.

– Zhang je bio bolji, te je trebao pobijediti Hrgovića kojeg su mnogi izbjegavali i odbijali meč protiv njega. Hrgović je pretrpio štetu i treba mu vremena za oporavak. Zhang se nakon meča vratio u hotel, a Hrgović je završio u bolnici – kazao je Tommy Lane i nastavio:

– Joshua i Zhang imaju jednaki raspored. Borili su se iste večeri. Zhang se odmah nakon meča vratio u dvorani i nastavio trenirati. Spreman je i mogao bi se boriti protiv AJ-a, ako on želi taj meč. Zhang i Joshua imaju nedovršeni posao iz amaterskih dana, kad su se borili 2012. na Olimpijskim igrama. Meč između Joshue i Zhanga daleko je najveća borba od svih kombinacija koje je Eddie Hearn nedavno spomenu. 

>> Roger Federer objavio kraj karijere

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar whitesox
whitesox
13:39 21.09.2022.

Tko gubi taj se i ljuti!Statistika kinezu ne daje za pravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije