Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEMPHIS DEPAY:

Ja da volim izlaziti?! Otkad sam u Engleskoj bio sam jednom vani!

Memphis Depay
Reuters/PIXSELL
24.12.2015.
u 23:30

'Pročitao sam i da je Giggs rekao da imam reputaciju partijanera. To su potpuno izmišljene gluposti!'

Memphis Depay (21) došao je iz PSV-a za 27,5 milijuna eura u Manchester United i od njega su se očekivale velike stvari. Imao je dobar početak, ali kako sezona odmiče sve je slabiji.

Više nije standardan, a ukupno je u 23 utakmica zabio pet golova i četiri puta asistirao, što nije baš najbolja statistika. Počele su kružiti i glasine da je problem u tome što Nizozemac voli izlaziti.

- Otkad sam došao u Englesku, vani sam bio samo jednom. Jednom - rekao je Depay i nastavio:

- Pročitao sam i da je Giggs rekao da imam reputaciju partijanera. To su potpuno izmišljene gluposti! Također, prigovara mi se zbog stil oblačenja. Pa pustite me da nosim što želim, zbog čega se oko toga radi fama. Zašto bih se promijenio, volim modu.

>> 'Van Gaal za godinu dana potrošio više nego Ferguson za 27!'

Komentara 1

HH
helgin@hogar
07:55 25.12.2015.

daj gluposti pisete....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije