Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u torinu

Mektić i Pavić stigli do pobjede u ATP finalu i osvojili Zelenu skupinu

Madrid: Slavlje nakon ulaska Hrvatske u finale Davisova kupa
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
18.11.2022.
u 21:37

Hrvatski par Nikola Mektić i Mate Pavić došao je i do treće pobjede na ATP Finalu u Torinu, osvojivši Zelenu skupinu slavljem nad australskom kombinacijom Nick Kyrgios/Thanasi Kokkinakis 7-6 (4), 7-6 (4).

Tijekom dvoboja viđena je samo jedna break-lopta, Nikola i Mate zabili su ukupno pet asova u odnosu na čak 17 Australaca, imali su i manji postotak ubačaja prvog servisa, i 11 winnera manje i sedam neprisiljenih pogrešaka više od Australaca, ali su svejedno pobijedili.

U subotnjem polufinalu s početkom u 12 sati olimpijski pobjednici idu na britansko-finsku kombinaciju Lloyd Glasspool/Harri Heliovaara,  dok u drugom polufinalu najbolji par svijeta Nizozemac Wesleya Koolhofa i Britanac Neal Skupski ide na američko-britamsku kombinaciju Ram/Salisbury. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije