Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki napredak

Hrvat se odličnim rezultatima u Japanu sasvim približio cilju

Nino Serdarušić
Goran Stanzl/Pixsell
18.11.2022.
u 13:48

Zagrepčanin je stigao je u poretku uživo do 230. pozicije na ATP listi (+26), a u slučaju ulaska u finale napredovao bi čak do 212. mjesta. To je još prilično daleko od njegova najboljeg plasmana (167.), ali sasvim dovoljno da mu omogući nastup u kvalifikacijama Australian Opena

Nino Serdarušić nastavio je s odličnim igrama i pobjedama na japanskoj turneji. Ušao je u četvrtfinale ATP Challengera u Kobeu (53.120 USD) nakon što je sa 7:6 (2), 7:5 pobijedio drugog nositelja Australca Johna Millmana, danas 156. tenisača svijeta a nekad 33. na ATP listi.

Nakon osvojenog tie-breaka, Nino je do ključne prednosti došao u 12. gemu drugog seta kada je drugi put u meču oduzeo suparnikov servis. Pogodio je 14 asova, uza 63 posto pogođenog prvog servisa, a iskoristio je dvije od četiri prilike za obrat (Millman jednu od šest). Za finale igrat će protiv Portugalca Frederica Ferreire Silve, 291. na ATP listi.

Ulaskom u polufinale Kobea 25-godišnji Zagrepčanin stigao je u poretku uživo do 230. pozicije na ATP listi (+26), a u slučaju ulaska u finale napredovao bi čak do 212. mjesta.

To je još prilično daleko od njegova najboljeg plasmana (167.), ali sasvim dovoljno da mu omogući nastup u kvalifikacijama Australian Opena.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije