Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VITJAZ SLAVIO SA 1:0

Medveščak u Podolsku upisao četvrti poraz zaredom

medveščak hokej
Marko Lukunić/PIXSELL
21.10.2013.
u 19:18

Medvjedima je to četvrti poraz zaredom. U sljedećem kolu u srijedu gostuju kod Torpeda.

Medveščak je upisao i četvrti poraz u nizu, na svom ledu u Podolsku bolji su bili hokejaši Vitjaza s 1:0 (1:0, 0:0, 0:0). Broj 13 doslovno je bio nesretan za medvjede, jer u toj su minuti primili i jedini pogodak na utakmici, koji je postigao Ivanov. Ovo je tek druga od 20 odigranih utakmica KHL-a da medvjedi nisu uspjeli postići pogodak. Prvi se to put dogodilo u 5. kolu protiv SKA, kada su Zagrepčani izgubili s 0:3.

Domaćin bez isključenja

Protiv Vitjaza medvjedi su na suparnička vrata pucali čak 32 puta, no domaći vratar Lisutin bio je nesavladiv.

Nakon što je prošlu utakmicu branio Mark Dekanich, trener Medveščaka Mark French prednost je opet dao Barryju Brustu. On je opravdao postavljanje u startnu postavu, bio je također sjajan, a u drugoj trećini obranio je i kazneni udarac napadaču Vitjaza.

Utakmica je zaista bila raritetna, jer Vitjaz, koji je inače po broju minuta najgrublja momčad lige, u 60 minuta nije imao niti jedno isključenje, dok je jedine dvije minute na klupi za kažnjene kod medvjeda proveo Ryan.

- Nismo igrali dobro, nismo funkcionirali kako smo se dogovorili s trenerom. Moramo prestati tražiti isprike oko stvari koje ne možemo kontrolirati i trebamo početi igrati onako kako smo igrali prije dok smo pobijeđivali – rekao je napadač Medveščaka Michael Ryan.

Trener Medveščaka Mark French ne može biti zadovoljan poslije četvrtog uzastopnog poraza. Nakon serije od osam pobjeda, stvari su se sada preokrenule.

U srijedu kod Torpeda

- Suparnici su igrali jako dobro u obrani i nisu nam dopustili da uđemo unutra, u opasne situacije pred gol. Mislim da je konačni rezultat utakmice kombinacija naše nemogućnosti i naše nedovoljne želje da nešto napravimo, a razliku u utakmici radilo je i to što su oni uspješno izbjegavali isključenja. Protiv Vitjaza smo napravili neke dobre stvari, ali ne dovoljno da bismo pobjedili, pogotovo ne u napadačkom dijelu – rekao je French.

Dobra vijest za Medveščak je da se nakon 15 utakmica pauze zbog potresa mozga na led vratio Mark Popovic, a drugi puta u sezoni zaigrao je Geoff Waugh.

Medvjede očekuje još jedna gostujuća utakmica, u srijedu (17 sati) protiv Torpeda, a onda slijede tri uzastopne domaće utakmice.

>> Medvjedi su čudo, jako sam ponosan na svoj bivši klub

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije