Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASTER TEČAJ HRS-A i EHF-A

Među polaznicima tečaja Vori, Smajlagić, Mirkulovski...

08.02.2021.
u 14:07

Realizacija Master tečaja odvija se u tri modula, ukupno 160 sati, koje polaznici trebaju odslušati te nakon toga obraniti završni rad da bi mogli dobiti Master coach diplomu.

Hrvatski rukometni savez u suradnji s Europskom rukometnom federacijom drugi put organizira Master tečaj HRS-a 2021. za dobivanje najviše licencije (IV. razine). Prvi Master tečaj organiziran je tijekom Europskog prvenstva 2018. i na njemu su sudjelovala 52 kandidata. HRS će tako stati uz bok najuspješnijim savezima koji u vrlo kratkom vremenu drugi put organiziraju ovako važnu međunarodnu rukometnu edukaciju. U ime EHF-a i HRS-a voditeljica Master tečaja je dr. sc. Lidija Bojić-Ćaćić.

Realizacija Master tečaja odvija se u tri modula, ukupno 160 sati, koje polaznici trebaju odslušati te nakon toga obraniti završni rad da bi mogli dobiti Master coach diplomu. Zbog epidemiološke situacije prvi modul organizirat će se uz pomoć online platforme HRS-a. Predavanja u prvom modulu organizirat će se i realizirati od 8. veljače do kraja travnja 2021. Nakon održavanja prvog modula, a ovisno o epidemiološkoj situaciji, organizirat će se drugi i treći modul Master tečaja.

Među polaznicima su među ostalima Igor Vori, Irfan Smajlagić, Ljubo Vukić, Filip Mirkulovski, Tihomir Baltić... 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije