Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BALKANSKI KORIJENI

Ibrahimović obožava narodnjake, ali je otpilio Zdravka Čolića: Nije htio ni pogledati!

Zlatan Ibrahimović
Press Association/Pixsell
08.02.2021.
u 12:13

Zdravko Čolić jedna je od najvećih zvijezda s ovih prostora čija karijera traje pola stoljeća. No, kod Zlatana nije prošao...

Zlatan Ibrahimović nakon dva gola u jučerašnjoj pobjedi protiv Crotonea (4:0) još je jednom pokazao da ima balkanske korijene.

Naime, sjajni švedski napadač pobjedu je proslavio uz stihove poznatog narodnjaka Nade Topčagić "Jutro je".

Folk pjevačica Nada Topčagić rado bi nakon svega upoznala Zlatana.

– Vidjela sam snimku i baš sam se obradovala. Nadam se i voljela bih ga upoznati kada dođe u Beograd – rekla je Topčagić za Telegraf. Hoće li joj se želja ostvariti, znat ćemo 18. veljače kada Milan gostuje kod Crvene zvezde u šesnaestini finala Europske lige.

Narodnjaci su glazba po ukusu Ibrahimovića pa je tako, dok je igrao za LA Galaxy, raspalio pjesmu Halida Bešlića "Vraćam se majci u Bosnu". 

A svojedobno se novinar Emir Delić prisjetio glazbenog ukusa Zlatana. Naveo je tako da Ibrahimović voli slušati Halida Bešlića, Šerifa Konjevića, Cecu, Dinu Merlina, ali ne i Zdravka Čolića.

"Uz Halida, voli i Šerifa, Cecu i Dinu Merlina. Dvije omiljene pjesme su mu "Beograđanka" i "Ja još spavam po navici u tvojoj majici". Iznenadio me prije 15 god kad smo dogovarali intervju i kaže da mu ponesem CD Merlina "Burek". Ja ponesem i Čolu, a on "vrati ovo, ne slušam", ispričao je Delić.

Ibrahimović, jedan od najboljih nogometaša u ovom stoljeću rođen je u Malmöu, no njegov otac Šefik porijeklom je iz Bijeljine u Bosni i Hercegovini, a majka Jurka Gravić iz Prkosa je pokraj Škabrnje.

Zlatan je mogao nastupati i za Hrvatsku, ali je HNS-u prošao "kroz ruke". 

– Ne, nitko me nije zvao. Čuo sam i ja da se HNS zanima za mene, ali čini mi se da je sad kasno za to. Rođen sam u Švedskoj, igram za Švedsku koja mi je sve dala u nogometnom smislu, a i udomila je moje roditelje... – rekao je 2003. Zlatan za Večernji list.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Warded
Warded
12:36 08.02.2021.

Kad si pun love i zvijezda, onda si samo ekscentričan. Inače, seljober s balkana po ukusu.

UU
uhljeb u holdingu
13:19 08.02.2021.

Panj neobrazovani i nekulturni kao i svi iz te branše i oni koji im se dive i daju prednost nad znanošću i obrazovanjem.

JA
jadranko111
13:32 08.02.2021.

Vidim da se 'nepoćudni' komentari brišu pa ću biti malo blaži,pa ako preživi moderatoru,ok.Dakle,u tekstu se spominje pjevačica uz koju se neće staviti pridjev npr. kontroverzna,barem to,jer ipak je ovo hrvatski portal.A zašto to kažem? Pa pogledajte njeno gostovanje u netom okupiranom Vukovaru,na YouTube pod naslovom "Nada Topčagić i Era Ojdanić pjevaju četničke pjesme u Vukkvaru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije