Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Program potpore

Među 11 vrhunskih trenera nema Dalića, ali i još jednog velikana

Zlatko Dalić
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/3
13.02.2020.
u 10:51

Među 11 vrhunskih trenera nema nogometnog izbornika Zlatka Dalića koji je još prošle godine zahvalio HNS-u na nominaciji i HOO-u na pokušaju uvrštenja u program

Početkom olimpijske 2020. godine u HOO-ovu programu potpore rada trenera 92 su korisnika.

Inače, među 11 vrhunskih trenera nema nogometnog izbornika Zlatka Dalića koji je još prošle godine zahvalio HNS-u na nominaciji i HOO-u na pokušaju uvrštenja u program.

Osim Dalića na popisu vrhunskih trenera nije ni skijaški stručnjak Ante Kostelić. U trenutku kad je Ivica Kostelić završio skijašku karijeru, Ante Kostelić prestao je biti vrhunski trener!

Ante Kostelić ostao je bez trenerske naknade koju je dobivao na osnovu nevjerojatne uspješnosti. Janica i Ivica priuštili su Hrvatima mnogo skijaških radosti, a Gips je kao njihov trener osvojio deset olimpijskih i osam svjetskih medalja te četiri velika Globusa i 56 pobjeda u Svjetskom kupu.

Popis vrhunskih trenera u Hrvatskoj: Joško Vlašić, atletika; Bojan Marinović, atletika; Edis Elkasević, atletika; Leonard Pjetraj, boks; Jozo Jakelić, jedrenje; Edo Fantela, jedrenje; Ivica Tucak, vaterpolo; Branko Pereglin, streljaštvo; Nikola Bralić, veslanje; Srećko Šuk, veslanje; Lucijan Krce, gimnastika.

>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije