Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠLA MU U NARUČJE

Zbog njega varala dečka: Svjetski mediji o vezi kćeri zagrebačkog biznismena i slavnog nogometaša

Natalia Barulich
Foto: Instagram
1/7
12.02.2020.
u 08:58

"Rođena je u Los Angelesu prije 28 godina, hrvatskog i kubanskog podrijetla, balet je počela učiti sa samo pet godina. Uživala je u bogatom djetinjstvu kao kći uglednog zagrebačkog biznismena", stoji u tekstu Peoplea.

Prekrasna Natalia Barulich po svemu sudeći je nova djevojka slavnog brazilskog nogometaša Neymara. 

Natalia je podrijetlom Hrvatica, a riječ je o bivšoj djevojci kolumbijskog pop i reggaeton pjevača Juana Luisa Londona Ariasa, svima daleko poznatijeg kao Maluma. S njim je bila i u Hrvatskoj i ljetovala na našoj obali.

No njihova veza je završena, a čini se da je Natalia otišla u naručje nogometašu PSG-a i brazilskom reprezentativcu. O njihovoj vezi pišu brojni svjetski mediji, a evo nekih izvještaja.

Španjolski sportski dnevnik AS navodi da je Barulich bila u vezi s kolumbijskim pjevačem Malumom i sumnja se da ga je varala s Brazilcem.

"Još jedan dokaz za vezu je to što je manekenka nakon proslave rođendana odučila ostati još nekoliko dana u Parizu, podijelivši zajedničke fotografije", piše AS.

O ovoj vezi piše se i u Indiji.

"Neymar i Natalia Barulich upoznali su se na jednoj od zabava koje je organizirao Brazilac i na kojoj je nastupao Maluma. Od tada su u stalnom kontaktu, a mnogi sugeriraju da su više od prijatelja. Barulich je na Instagramu objavila poruku svojem navodnom dečku za njegov rođendan", piše Republic iz Mumbaija.

A španjolsko izdanje popularnog magazine People donosi detalje o Nataliji. Pišu da joj je otac bogati Zagrepčanin.

"Rođena je u Los Angelesu prije 28 godina, hrvatskog i kubanskog podrijetla, balet je počela učiti sa samo pet godina. Uživala je u bogatom djetinjstvu kao kći uglednog zagrebačkog biznismena", stoji u tekstu.

>> Pogledajte i fotogaleriju prekrasne Natalije Barulich

Natalia Barulich
1/7
Ključne riječi

Komentara 22

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:53 12.02.2020.

Ono što mi je zanimljivo je to kako su sve te žene nogometaša (mogli bi reći i sponzoruše) slične! Kao sestre. Jel ih to netko klonira?

LE
Levanto
12:03 12.02.2020.

Najbolje da će ići s nekim koji prodaje pomidpre i kumpire.

SJ
Sve je uzalud
10:09 12.02.2020.

.deri seko.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije