Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaos u Dream Teamu

Mediji pišu da će Ratko Rudić postati trener Novog Beograda

Ratko Rudić
Reuters/PIXSELL
03.04.2023.
u 14:37

Ne znam ništa o tome, možda je to prvoaprilska šala, ha-ha... Nisu me zvali, a i kad bi se to dogodilo, ja sam svoje kao trener završio - kaže Rudić

Iako je puno uložio u momčad, VK Novi Beograd nije polučio odgovarajuće rezultate. Izgubljen je najprije Kup Srbije (Crvena zvezda), a potom i naslov Regionalne lige i to na domaćem bazenu (od našeg Juga), trener Živko Gocić izbacio je iz momčadi srbijanskog reprezentativca Dušana Mandića, a sad Mandić i još neki igrači od prvog čovjeka kluba Aleksandra Šapića traže da smijeni Gocića.

Tragom tog kaosa, u nekim srbijanskim medijima pojavila se informacija da će Gocića zamijeniti Ratko Rudić (74), no naš proslavljeni trener odlučno opovrgava takvu mogućnost:

- Ne znam ništa o tome, možda je to prvoaprilska šala, ha-ha... Nisu me zvali, a i kad bi se to dogodilo, ja sam svoje kao trener završio - kaže Rudić.

Nakon blistavih postignuća s hrvatskom reprezentacijom (olimpijsko, svjetsko i europsko zlato), Rudić je sredinom studenoga 2013. preuzeo izborničko žezlo Brazila (do OI u Riju), od 2018. do 2020. bio je trener Pro Recca, a potom je u svibnju 2020. (najviše zbog pandemije) objavio odlazak u mirovinu. Od 2021. član je Upravnog odbora, a od 2022. i predsjednik Stručnog savjeta HVS-a.

Ukupno je u karijeri osvojio 69 medalja: 26 kao igrač i još 43 kao trener (4) i izbornik (39).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije