Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Po tome se pamte

McGregor spomenuo Cro Copa, pa uklonio objavu. Tko zna zašto?

Mirko Filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
09.04.2020.
u 14:19

McGregor je za sebe napisao kako ima ubojitu lijevu ruku, a kod Cro Copa istaknuo njegov legendarni 'high-kick'

Irski MMA borac Conor McGregor ponovno je jednom svojom objavom izazvao brdo komentara. U objavi na Twitteru spomenuo je i hrvatsku legendu Cro Copa.

'Ludi Irac' nabrojao je nekoliko boraca i njihova najjača oružja u povijesti slobodne borbe, a među njima se našao Mirko Filipović.

>> VIDEO Cro Cop poručio: Koronavirus ne prašta nikome, zato ostanite doma

McGregor je za sebe napisao kako ima ubojitu lijevu ruku, a kod Cro Copa istaknuo njegov legendarni 'high-kick'.

U objavi je još spomenuo Andersona Silvu, Rondu Rousey, Dana Hendersona, Jona Jonesa i svog najvećeg suparnika Khabiba Nurmagomedova.

'Conorova lijeva ruka, Andersonov prednji udarac nogom, Rondina poluga na ruci, Hendova bomba, Cro Copov 'high kick', Jonovi bočni udarci nogom u koljena koja stalno ponavlja i zapravo su jedina stvar koju čini? I ono Khabibovo omotavanje oko nogu koje podsjeća na malu sirenu. Kakav sport! Tko je najveći, to već znate', napisao je McGregor.

Ljubitelji slobodne borbe različiti su reagirali na njegovu objavu. Neki su bili oduševljeni njegovim odabirom, a drugi su ga kritizirali.

Zamjerano mu je što je sebe stavio na prvo mjesto, a neki njegovu objavu vide kao kritiku Jonesu i Khabibu.

McGregor je iz nekog razloga odlučio ukloniti svoju objavu. Tko zna zašto?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije