Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tabloidi otkrivaju

Opa! Zvijezda Livepoola zavela jednu od najljepših pjevačica Balkana?!

Dhurata Ahmetaj
Foto: https://www.instagram.com/dhurataahmetaj/
09.04.2020.
u 12:09

Ahmetaj na instagramu prati preko 350 tisuća ljudi

Xherdana Shaqirija možda ove sezone nije išlo tako dobro na travnjacima kao prethodnih godina, od nogometa ga je i prije prekida svih natjecanja zbog koronavirusa odvojila ozljeda lista, ali čini se da je uspjehe ipak nizao, i to u privatnome životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

caption this for me because I cant ✨ @labelnue

A post shared by Dhurata Ahmetaj (@dhurataahmetaj) on

Britanski tabloid The Sun otkriva da je zaveo Dhuratu Ahmetaj, pjevačicu rođenu u Prizrenu, koju na Instagramu prati preko 350 tisuća ljudi, što zbog njezina divnoga glasa, ali što i zbog nesvakidašnje ljepote.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@4gstyle ✨

A post shared by Dhurata Ahmetaj (@dhurataahmetaj) on

I albalnski portal Politiko prenosi da je su Shaqiri i Ahmetaj već neko vrijeme u vezi, te ističe u nastavku da je 27-godišnja pjevačica zadnjih mjeseci učestalo boravila u Engleskoj kako bi mogla provoditi čim više vremena uz Liverpoolovog nogometaša i člana švicarske reprezentacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

focus on your own #revolveme

A post shared by Dhurata Ahmetaj (@dhurataahmetaj) on

Na njihovim profilima na Instagramu takve potvrde zasad nema, Ahmetaj je i dalje na svim fotografijama sama, ali njezine posljednje objave na toj društvenoj mreži potvrđuju da doista vrijeme provodi na Otoku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@loungeapparel 🌤

A post shared by Dhurata Ahmetaj (@dhurataahmetaj) on

Poslušajte u nastavku kako zvuči njezina glazba, pjesmu 'Shume o ka ma don', koja je dosad skupila gotovo šest milijuna pregleda na YouTubeu.

Komentara 9

Avatar saaarac
saaarac
12:20 09.04.2020.

Frajer izgleda ko radnik u željezari i ima metar i ćevap. Ne bi ga ova pogledala da nije u pitanju silno perje te otvoren pogled na influencersku budućnost skupim krpicama i glupostima.

Avatar majkuvam
majkuvam
12:19 09.04.2020.

Albanac ima curu Albanku-senzacija!

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
12:53 09.04.2020.

Shaqiri nije nikakva zvijezda Liverpula!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije