Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rastrošni boksač

Mayweather se pohvalio: Osvojio sam jackpot, idem trošiti u striptiz bar

Floyd Mayweather
Instagram
05.09.2017.
u 16:50

Ovih dana u jednoj kockarnici u Las Vegasu osvojio je jackpot od 105.500 dolara.

Floyd Mayweather (40) nakon pobjede nad Conorom McGregorom u 'meču stoljeća' prepustio se onome u čemu najviše uživa - zabavama i trošenju bogatstva koje nerijetko ističe na društvenim mrežama.

Ovih dana tako je u jednoj kockarnici u Las Vegasu osvojio jackpot od 105.500 dolara. Ne zna se koliko je od 300 milijuna dolara koje je zaradio u meču s vatrenim Ircem planulo te večeri na aparatu za igru, no poznato je gdje je dio te zarade sigurno završio - u Floydovom privatnom striptiz baru u Las Vegasu. 

 

- Na putu za Girl Collection - poručio je Mayweather uz fotografiju na kojoj je pozirao uz brojne novčanice američkih dolara.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Komentara 2

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
19:06 05.09.2017.

on je tudum bez imalo mozga...ovime privlaci samo sponzoruse i fake prijatelje...nek porazgovara sa pevecima koliko ima prijatelja nakon propasti...

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
18:44 05.09.2017.

glupan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije