Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mogao je izdržati

Hrabri Irac: Pokazao sam koliko sam dobar, ali vraćam se u UFC!

Floyd Mayweather i Conor McGregor
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
27.08.2017.
u 09:18

McGregor je tvrd i izdržljiv borac. Bio je bolji nego što sam očekivao morao sam se prilagoditi njegovom stilu - rekao je Mayweather

S velikim se nestrpljenjem čekao obračun četrdesetogodišnjeg svjetskog boksačkog prvaka Amerikanca Floyda Mayweathera i 11 godina mlađe irske UFC zvijezde Conora McGregora.

Irac je u spektakularnoj boksačkoj priredbi u Las Vegasu izdržao deset rundi. Mayweather je bio strpljiv te je McGregora nadmašio tehnički i kondicijski. Amerikanac je svoju 50. pobjedu u karijeri izborio tehničkim nokautom.

Floyd Mayweather i Conor McGregor
1/17

- McGregor je tvrd i izdržljiv borac. Bio je bolji nego što sam očekivao morao sam se prilagoditi njegovom stilu - rekao je Mayweather i dodao:

- Ovo je bitna pobjeda. Ugled i reputacija boksa bili su na kocki. Drago mi je što sam sačuvao čast boksa. I MMA i boks su vrlo zahtjevni i iscrpljujući sportovi.

Svojim navijačima najavio je odlazak u mirovinu.

- Ovo je bila moja posljednja borba. Hvala navijačima. Volimo Irsku, poštujemo tu zemlju. Conor je veliki šampion - naglasio je Floyd Mayweather.

Njegov suparnik Conor McGregor bio je razočaran što je sudac prekinuo borbu.

- Šteta što sudac nije pustio borbu do kraja da me Mayweather nokautira kao čovjeka. Nisam bio uzdrman, mogao sam još izdržati. To je bio samo umor - istaknuo je McGregor i prisnažio:

- Ne znam bih li se ponovno okušao u boksu. Pokazao sam koliko sam dobar, ali vraćam se u UFC!

Komentara 5

Avatar Papatest
Papatest
10:15 27.08.2017.

Sada više nema tako veliku gubicu

Avatar Idler 3
Idler 3
09:45 27.08.2017.

Gledam malo fotke, pa MC Gregorni imal ozbiljniju masnicu na faci....koja komedija i umjetno stvoreni spektakl....svašta....money, money, money - must be funny...

DU
Deleted user
10:32 27.08.2017.

ipak žalim za probjedevenom noći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije