Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl

One će podgrijavati atmosferu tijekom boksačkog meča stoljeća

Jessica Harbour i Kyra Keli
Foto: Reuters/Pixsell
25.08.2017.
u 21:52

Uoči borbe na njihovom posljednjem izlasku pred novinare posebnu pažnju plijenile su hostese Jessica Harbour i Kyra Keli

Sve je spremno za boksački spektakl u Las Vegasu u kojem će snage odmjeriti Floyd Mayweather i Conor McGregor. Njihovu borbu koji mnogi nazivaju meč stoljeća ljubitelji borilačkog sporta u Hrvatskoj mogu gledati u noći sa subote na nedjelju na RTL-u ili SportKlubu.

Uoči borbe na njihovom posljednjem izlasku pred novinare posebnu pažnju plijenile su hostese Jessica Harbour i Kyra Keli, a negdje iza kulisa vrebale su Samantha Kumiko i Tawny Jordan. Ove četiri djevojke dodatno će podgrijavati atmosferu tijekom meča.

Jessica Harbour i Kyra Keli
1/16

Jessica Harbour je u SAD-u poznata po golišavim slikama za kalendare i magazine, a često sudjeluje i u snimanju reklamama. Kyra Keli uživa u pogledima muškog dijela publike i vrlo je hrabra kada stane pred kamere.

Samantha Kumiko završila je školu za medicinske sestre, ali se okušala kao model i to joj se jako svidjelo. Sada je jedna od traženijih modela u SAD-u.

Posebnu pažnju muških pogleda plijeni Tawny Jordan koja na svom Instagramu svoje obožavatelje gotovo svaki dan počasti golišavom fotografijom...

Komentara 9

BI
billynik
22:23 25.08.2017.

KOja borba, dva pjetlića, jbš takav boks.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:48 26.08.2017.

Sukob (ne upotreblavam srbiza mec kao novinar) stoljeca bar za sada bio je Tyson-Hollyfield, mada ce isti za desetak godina biti zaboravljen.... Sukob u kojem ce Maywather poniziti doticnog irca bit ce ubrzo zaboravljen, odnosno bit ce zapamcen kao jedan od vecih viceva s pocetka 21. stoljeca....Otprilike kao bitka na Kosovom Polju.

IM
Immanuell
07:03 26.08.2017.

Svašta, umjesto o fajtu vi pišete o hostesama koje će nositi brojeve i usiljeno se smiješiti hodajući okolo po ringu....... Mislio sam da sam izašao s portala 24 sata.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije