Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki uspjeh

Sjajni Mate Pavić plasirao se u polufinale Wimbledona!

Mate Pavić
Foto: DPA/PIXSELL
1/2
11.07.2017.
u 17:30

On i njegov partner Oliver Marach riješili su Matkowskog i Mirnog za svega sat i 45 minuta 3-0 u setovima.

Hrvatski tenisač Mate Pavić plasirao se u polufinale Wimbledona u parovima! On i njegov partner Oliver Marach pobijedili su Matkowskog i Mirnog za svega sat i 45 minuta igre, bilo je 3:0 u setovima. Rezultat je bio 7:5, 6:2, 6:2.

Pavić i Marach odigrali su sjajan meč i već sada se može reći da su ostvarili ogroman uspjeh, ali na tome ne smiju i ne žele stati. Susret su otvorili breakom kojeg su odmah i potvrdili, ali su protivnicima dali da se brzo vrate izjednače na 3:3. No, kod 5:5 su im još jednom oduzeli servis, a tada povratka nije bilo. Drugi i treći set bili su poprilično slični, Marach i Pavić čvrsto su držali svoje servise, a po dva puta su u svakom setu napravili break.

U polufinalu će igrati protiv pobjednika susreta Podlipnik-Castillo H./Vasilevski A. - Mektić/Škugor.  Za 24-godišnjeg Splićanina to je prvo polufinale na Grand Slam turnirima u konkurenciji muških parova

Komentara 5

AB
abendblatt
18:43 11.07.2017.

Bravo Mate, dalje do Finala i pobjede u Finalu, Hrvatska je ponosna na tebe,.

OB
ObrenM
17:37 11.07.2017.

Koliko ce za ovaj vrijedan uspijeh dobiti od vlade siroke ruke(samo za sebe)

BR
brojevi
19:20 11.07.2017.

Veselim se svakom uspjehu naših sportaša. Talentirani mladi tenisaći, na našu veliku radost, niću kao gljive poslije kiše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije