Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolno zagrijavanje

VIDEO Uf, baš je boljelo: Skoči Rafa, skoči, ali nećeš visoko

Rafel Nadal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
10.07.2017.
u 22:48

Trenutačno drugi igrač svijeta izgubio je meč nakon gotovo pet sati igre. A španjolskom tenisaču krenulo je po zlu već u hodniku dok se sa Mullerom pripremao izaći na teren

Luksemburžanin Gilles Muller pobijedio je Rafaela Nadala (6:3, 6:4, 3:6, 4:6, 15:13) te će u četvrtfinalu igrati protiv najboljeg hrvatskog tenisača Marina Čilića.

Trenutačno drugi igrač svijeta izgubio je meč nakon gotovo pet sati igre. A španjolskom tenisaču krenulo je po zlu već u hodniku dok se sa Mullerom pripremao izaći na teren.

Naime, dok je Luksemburžanin s torbama na ramenima mirno čekao izlazak, Nadal je uzeo reket kako bi se počeo zagrijavati te je skočio. No, krivo je procijenio okvir vrata, pa je snažno udario glavom.

Tup udarac i Nadalov jauk iznenadio je Mullera koji se okrenuo provjeriti što se dogodilo. Nadal se nasmijao, a potom su obojica izašli na teren.

Za Rafu je bolno bilo na početku, ali i na kraju.

Komentara 3

AI
AirMax2
00:49 11.07.2017.

Idiotski naslov

IL
ilijan
07:04 11.07.2017.

Koji idiotozam od naslova i članka...

DH
dalibor.hren
15:46 11.07.2017.

Hudika je At Srašnomlat!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije