Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi razočarani

Mata: Navijači, odužit ćemo vam se, zaslužili ste

Juan Mata
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
20.12.2015.
u 14:39

- Baš smo jako razočarani, zbog navijača ćemo učiniti sve da to ispravimo. Navijači, odužit ćemo vam se, poručio je španjolski veznjak.

Manchester United jučer je iznenađujuće izgubio na Old Traffordu od Norwicha 2:1 te pao na petu poziciju. Crveni vragovi imaju 29 bodova, devet manje od vodećeg Leicestera, a jučerašnji kiks izazvao je val kritika na račun Louisa van Gaala. Mnogi smatraju da je vrijeme za rastanak s trenerom, a Juan Mata ipak vjeruje da se sve može popraviti.

- Svima nam je teško pao ovaj poraz od Norwicha, posebno jer smo igrali kod kuće pred našim navijačima koji su sjajni, rekao je Mata i dodao:

- Baš smo jako razočarani, zbog navijača ćemo učiniti sve da to ispravimo. Navijači, odužit ćemo vam se, obećao je španjolski veznjak.

>>Zabrinut sam, ali promjena trenera neće donijeti uspjeh

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije