Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIKS U KOPRIVNICI

Marko Livaja i Nikola Kalinić napravili su glupost koja će skupo stajati Hajduk

Split: S 4:0 Hajduk uvjerljivo pobijedio Lokomotivu
Ivo Cagalj/PIXSELL
25.04.2022.
u 09:47

Obojica su bila na stadionu i zabrinuto promatrala suigrače. No, treba reći da je ovaj dvojac sasvim nepotrebno zaradio treće žute kartone u derbiju s Dinamom na Poljudu u kojem je Hajduk slavio s 1:0.

Hajduk je jučer odigrao samo 0:0 sa Slaven Belupom u Koprivnici i tako napravio veliki kiks u borbi za naslov prvaka. Bijeli četiri kola prije kraja imaju šest bodova zaostatka za vodećim Dinamom i trebat će im čudo da to nadoknade.

Jučer se u Koprivnici vidjelo koliko nedostaju Marko Livaja i Nikola Kalinić koji su morali propustiti utakmicu zbog žutih kartona. Obojica su bila na stadionu i zabrinuto promatrala suigrače.

No, treba reći da je ovaj dvojac nepotrebno zaradio treće žute kartone u derbiju s Dinamom na Poljudu u kojem je Hajduk slavio s 1:0.

Kalinić je tada skinuo dres nakon što je zabio gol u 63. minuti i tako se eliminirao s utakmice u Koprivnici. A Livaja je u 89. minuti utakmice napravio sasvim nepotreban prekršaj na Bočkaju zbog čega i njega nije bilo protiv Slaven Belupa. Čini se da će ti nepromišljeni žuti kartoni skupo stajati Hajduk...

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentara 14

DM
drazen.muhvic
10:00 25.04.2022.

Nisu to bili nepromišljeni žuti kartoni, nego smišljeni. Ala gušta istrčat pred puni Poljud i glumit face protiv Dragovoljca. Jedini je problem što su se malkoc preračunali...

PE
Perspektivan
11:59 25.04.2022.

To sam ja rekao odmah poslje gola!Koliko glup moraš bit da skines majicu a znas da imas dva zuta!? I za juniora bi bilo puno a ne za nekoga koji ima stotine utakmica u ligama petice!

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
10:34 25.04.2022.

Jeste bilo glupo ali je imalo i neku korisnu stranu. Da se vidi koliko je Hajduk "moćan " bez njih dvojice !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije