Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARANJE U TABORU BIJELIH

Trener Hajduka: Osjećamo se kao da smo izgubili, izostanci igrača nisu opravdanje

Slaven Belupo i Hajduk  sastali se u 3. kolu HT Prve lige
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/7
24.04.2022.
u 19:45

- Nisam zadovoljan, osjećamo se kao da smo izgubili. Trebali smo tri boda, kraj je sezone. Ne mogu kriviti igrače, imali smo tri velike utakmice koje smo trebali pobijediti u posljednjih tjedan dana. Pobijedili smo prve dvije, treću nismo.

Hajduk je danas kiksao u borbi za naslov prvaka i odigrao samo 0:0 sa Slaven Belupom u Koprivnici.

- Nisam zadovoljan, osjećamo se kao da smo izgubili. Trebali smo tri boda, kraj je sezone. Ne mogu kriviti igrače, imali smo tri velike utakmice koje smo trebali pobijediti u posljednjih tjedan dana. Pobijedili smo prve dvije, treću nismo. Ostvariti tri pobjede ipak je bio pretežak zadatak. Gledat ćemo rezultate drugih momčadi, možda nam budu išli u korist. Danas nismo imali dovoljno energije, to nam je najviše nedostajalo - rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas, prenosi Dalmatinski portal.

Hajduku je nedostajalo puno igrača, je li to opravdanje?

- Zadovoljan sam sa svih 20 igrača koje imam na raspolaganju. Nedostatci nisu opravdanje. Nedostajao je dolazak u završnu fazu. Bili smo čvrsti u obrani i ni u kojem trenutku nisam mislio da ćemo primiti gol.

Vjeruje li da Hajduk može do naslova?

- Vjerujem u apsolutno svakog igrača, da ne vjerujem ne bi došli tako daleko

Trener Slaven Belupa Zoran Zekić je pohvalio atmosferu koju su stvorili navijači Hajduka.

- Prekrasno, osjećaš se kao pravi sportaš. Drugačije je nago kada igrači čuju svaku moju uputu kako inače bude ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Komentara 17

RA
radolizem
20:47 24.04.2022.

HNS bi sve dao da je Hajduk ovu utakmicu pobijedio, ali nije bilo igrača koji bi nakon kontakta pao u kaznenom prostoru.

DU
Deleted user
21:58 24.04.2022.

Bijedno da bijednih ne može biti. Da jedna momčad toliko zavisi o jednom igraču ? Sramota , bili tići do danas na klupi a legija stranaca igra li igra i danas se pokazala.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
20:09 24.04.2022.

Kale,skini majicu i slavi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije