Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
furija se boji vatrenih?

Marca: Poraz od Japana je blagoslov! Izbjegli smo Hrvate i lakše ćemo do finala

KATAR 2022 - Slavlje reprezentativaca nakon uvjerljive pobjede nad Kanadom rezultatom 4:1
Goran Stanzl/PIXSELL
02.12.2022.
u 21:08

Iako smo svi očekivali novi dvoboj protiv Španjolske, na megdan nam dolaze Japanci

Španjolska je iznenađujuće izgubila od Japana 1:2 unatoč vodstvu, ali postoje neke indicije kako je furija pustila Japancima da ne ide na Hrvatsku i Brazil. Dokazi za to naravno ne postoje, ali nekom logikom možemo doći do ovog zaključka. Drugim mjestom idu na Maroko u osmini finala, a izbjegli su Carioce koji su glavni favoriti za svjetski naslov. Čitani španjolski medij Marca donosi svoju teoriju o porazu momčadi Luisa Enriquea. 

>> VIDEO: Fifa provodi istragu protiv Hrvatske: Evo kakva kazna očekuje HNS zbog ispada navijača

Marca je na Twitter profilu objavila naslov: 'Poraz od Japana je mogući blagoslov za Španjolsku'

 

 

- Uvijek je teško shvatiti na kojoj strani ždrijeba želite biti. Španjolska sad ima razlog sanjati. Izbjegla je Hrvatsku, Brazil i Argentinu, a dobila Maroko, Portugal, Francusku i Englesku. Cesta do finala se čini puno jednostavnijom. Japanci su, blago rečeno, bili nepredvidljivi. Da igraju protiv Brazila, ne biste isključili mogućnost da će proći. Sad igraju protiv Hrvatske i ne bi bilo iznenađenje da ispadne. Baš kao i protiv Njemačke, Japan je protiv Španjolske odigrao impresivno drugo poluvrijeme - komentar je Marce.

Standings provided by Sofascore

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 3

Avatar gandalfsivi
gandalfsivi
18:09 03.12.2022.

Verujem u hrabre kamikaze . Posle Nemaca i Spanaca mala Hrvatska nebi trebala da bude problem.

Avatar Behemot
Behemot
01:34 03.12.2022.

Naravno da su pustili i time izbjegli trnovit put preko Hrvatske, Brazila i Argentine. Osim jednog udarca sa 20 metara točno u golmana Španjolci su se tijekom cijelog drugog poluvremena trudili da slučajno ne zabiju gol. Njima dobro, nama također.

DU
Deleted user
03:36 03.12.2022.

samo da dalic se rijesi Lovrena i Juranovica , ide Sutalo ili Erlic i Stanisic i onda nam nemoze niko nista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije