Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetuje u Hrvatskoj

"Manuele, vrime je!" Društvene mreže ga već proglasile novim igračem Hajduka

Instagram screenshot
10.07.2022.
u 22:49

Ovoga je ljeta ponovno došao biciklirati hrvatskom obalom, ali krenuvši biciklom iz Njemačke do obale Jadrana. Iako je ranije ovoga ljeta već bio u Dubrovniku, sad se vratio u novoj avanturi.

Vratar njemačkog velikana Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije Manuel Neuer (36) već je u proteklih nekoliko godina na društvenim mrežama i u medijima dobio nadimak da je Hrvat zbog riječi hvale koje ima prema Hrvatskoj i našim nogometašima, ali i zbog činjenice da često dolazi u Hrvatsku.

Ovoga je ljeta ponovno došao biciklirati hrvatskom obalom, ali krenuvši biciklom iz Njemačke do obale Jadrana. Iako je ranije ovoga ljeta već bio u Dubrovniku, sad se vratio u novoj avanturi.

Društvene mreže dodatno su se "zapalile" zbog objavljene fotografije njega s pivom u ruci u Hajdukovom dresu.

Tako je i Neuer poput mnogih nogometaša koji su se na bilo koji način povezivali sa splitskim klubom dobio poruku: "Manuele, vrime je!"

Popularne Nogometne ikone su na svom profilu odlučile personalizirati poruku za Neuera napisavši na njemačkom jeziku istu poruku.

 

Komentara 2

TO
Torcida80
23:01 10.07.2022.

Najpopularniji Hrvatski klub, HŽV

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije