Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aktivan odmor

Neuer se upustio u avanturu života: Krenuo biciklom iz Njemačke u 'svoju' Hrvatsku

Soccer UEFA Nations League/ Germany - Italy 5:2.
Anke Waelischmiller/Sven Simon/D
06.07.2022.
u 21:40

Na putu je znao zapjevati hitove Marka Perkovića Thompsona, a častio je i lokalno stanovništvo u kafiću.

Neuer i Hrvatska vole se javno. Legendarni vratar njemačke reprezentacije Manuel Neuer i Bayerna odlučio se na avanturu života. Dok se većina njegovih suigrača trenutno odmara na jahtama i u vilama, Neuer se odlučio za aktivni odmor

Zvijezda Bayerna krenuo je biciklom od Njemačke do Hrvatske.

''Moja predsezona prije predsezone. Odlični momci i vožnja biciklom do Hrvatske. Idemooo!'' napisao je Neuer na Instagramu, na kojem ga prati gotovo 12 milijuna ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manuel Neuer (@manuelneuer)

Neuer nikada nije skrivao ljubav prema Hrvatskoj, koja mu je postala drugi dom, već treću sezonu u nizu posjećuje Hrvatsku. Prije mjesec dana boravio je u Dubrovniku, a sada se vraća, samo na drugačijem prijevoznom sredstvu od aviona.

Neuer će u Hrvatskoj boraviti nekoliko dana, a najviše voli Dalmaciju, koju je posjetio nekoliko puta. Biciklirao je od Dubrovnika pa do Omiša.

Na putu je znao zapjevati hitove Marka Perkovića Thompsona, a častio je i lokalno stanovništvo u kafiću.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Potegni!
Potegni!
13:35 07.07.2022.

Simpa lik u svakom pogledu.

SS
sokac sa drave
22:58 06.07.2022.

Pisac texta nije bas informiran o Neueru pa da ga malo nadopunimo.Bivsi golman Schalkea04 Toni Tapalovic je poslije profi karijere preuzeo mladog juniora sedamnaest godisnjeg Manuela Neuera i postao njegov osobni golmanski trener sto je i dan danas u Bayernu.Neuer je svake godine dolazio sa Tapalovicem na nase more a tapalovic kaze govorite sa njim hrvatsi on bolje govori nas jezik nego sto ce to priznati.Nedavno sam saznao da on ima i kucu na jadranu.

VK
vječni krojf
22:31 06.07.2022.

Zamislite,čak je i častio u kafiću, i voli SVOJU HRVATSKU!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije