Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korak do naslova

Mandžukić strijelac u preokretu Juventusa u derbiju s Milanom

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
09.04.2016.
u 22:55

Bila je to nevjerojatna 21. pobjeda Juventusa u posljednje 22 utakmice u prvenstvu.

Juventus je nakon preokreta na San Siru u derbiju 32. kola talijanskog prvenstva pred obranom naslova prvaka. Iako je Milan poveo u 19. minuti, kada je iz kuta nabacio Balotelli, a glavom pogodio Alex, Torinezi su dvama pogocima stigli do velikog trijumfa.

Izjednačenje je stiglo u 27. minuti, a strijelac je bio hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić. Dodao je Morata, Mandžo je izbio pred domaćeg vrata Donnarummu koji je ostao nemoćan kod udarca našeg napadača. Bio mu je to osmi pogodak u prvenstvu.

 

Pobjedu je staroj dami donio Paul Pogba pogodivši u 65. minuti. Francuz je nekoliko minuta prije toga pogodio i vratnicu iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara.

Bila je to nevjerojatna 21. pobjeda Juventusa u posljednje 22 utakmice u prvenstvu te sedma uzastopna nad Milanom koji na slavlje čeka od 2012. godine.

>>Real se s Kovačićem 'iskalio' na Eibaru, evo po čemu je Ronaldo postao najbolji u povijesti

>>Kakav okršaj West Hama i Arsenala: Šest pogodaka i Carrollov hat-trick!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Komentara 1

MA
Markoc
22:24 09.04.2016.

Ajmo Mdžo, samo tako. treba zabijat. Ako se može svaku tekmu po jedan. Čestitke od mene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije