Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKA

Manchester United dočekuje Liverpool u četvrtom kolu FA kupa

Ole Gunnar Solskjaer File Photo
Peter Powell/Press Association/PIXSELL
11.01.2021.
u 23:09

Manchester City putuje kod četvrtoligaša Cheltenham Towna, dok će Tottenham gostovati kod drugoligaša Wycombe Wanderersa.

Manchester United će kod kuće dočekati Liverpool u četvrtom kolu FA kupa, odlučio je u ponedjeljak žrijeb. 

Manchester United nije pobijedio Liverpool od ožujka 2018.

Aktualni pobjednik FA kupa Arsenal igrat će protiv pobjednika dvoboja Shrewsburyja i Southamptona, dok će Chelsea ugostiti Luton.

Manchester City putuje kod četvrtoligaša Cheltenham Towna, dok će Tottenham gostovati kod drugoligaša Wycombe Wanderersa.

Ostale parove čine Fulham koji dočekuju Burnley, zatim Millwall koji će ugostiti Bristol City te amaterski klub Chorley, koji je u trećem kolu izbacio Derby County, koji će kod kuće igrati protiv Wolverhamptona. Leicester će gostovati kod Brentforda, Crawley u gostima kod Bournemoutha, a Everton će se sastati sa Sheffieldom Wednesdayom. Utakmice četvrtog kola igrat će se od 22. do 25. siječnja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije