Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Manchester City izbio na prvo mjesto, čeka se odgovor Liverpoola

Manchester City
Foto: Press Association/Pixsell
02.03.2019.
u 19:57

Redsi u nedjelju u Merseyside derbiju gostuju kod Evertona

Manchester City je u subotu u 29. kolu u gostima dobio Bournemouth s 1:0, te je, vjerojatno samo privremeno, izbio na prvo mjesto Premier lige. 

Sada ima dva boda više od Liverpoola, koji u nedjelju u Merseyside derbiju gostuje kod Evertona. Pobjednički pogodak postigao je Riyad Mahrez u 55. minuti.

U velikom londonskom derbiju Tottenham i Arsenal su odigrali 1:1. Poveli su gosti u 16. minuti preko Aarona Ramseya, a izjednačio je Harry Kane iz jedanaesterca u 74. minuti. Bio je to njegov deveti gol u derbiju sjevernog Londona čime je preskočio Emmanuela Adebayora koji je u susretima između Tottenhama i Arsenala zabio osam golova.

U posljednjim trenucima susreta gosti su mogli i do pobjede, ali je Hugo Lloris obranio jedanaesterac Pierreu-Emericku Aubameyangu. Bio je to prvi remi Tottenhama ove sezone nakon što je do ove utakmice upisao 20 pobjeda i osam poraza.

Burnley, koji je nakon Božića nanizao pet pobjeda i tri remija, upisao je drugi poraz u pet dana. Kod kuće je izgubio od Crystal Palacea sa 1:3.

Paul Pogba u sudačkoj nadoknadi (90+4) nije iskoristio najstrožu kaznu, ali to nije koštalo Manchester United, koji je na Old Traffordu protiv Southamptona slavio sa 3:2.

Ponovno je dvostruki strijelac za United bio je Romelu Lukaku (59, 89), kao i prije četiri dana protiv Crystal Palacea. Time je nastavljen uspješan niz u Premier ligi pod trenerskom palicom Solskjaera (10 pobjeda i 2 remija).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije